Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4131 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

קיבלתי מחברת הסלולר פלאפון מחודש. כחלק מהחוזה שלי איתם, כאשר המכשיר הקודם שלי נרדם ולא קם שוב.

העסקה נעשתה בתשלום, אולם סכום פחות משמעותית מקניית מכשיר זהה "בחוץ", אך סכום נכבד בהחלט.

כאשר שאלתי את נציגת השירות על ההיסטוריה שלו, נאמר לי שהוא בן כחצי שנה, נשבר לו המסך, והוחלף למסך חדש ומקורי. לאחר כ-3 ימים, סתם מתוך סקרנות, פתחתי את הפלאפון והופתעתי לגלות שהסוללה במכשיר היא משנת ייצור 2012. יש לציין שהמכשיר נראה ומרגיש ממש חדש מהקופסא, ואני באמת מאמין שהוא דיי חדש. אני פשוט חושב שהסוללה הוחלפה באחת ישנה. סה"כ הסוללה עובדת כרגיל שום דבר מיוחד, אבל בכ"ז האם לדעתכם יש טעם לעשות מזה סיפור? ואם כן, ישנה בעיית ההוכחה. מה דעתכם?

פורסם

הם לא חייבים לך כלום, קיבלת טלפון שמוגדר כ"מחודש", אז הסוללה לא חייבת להיות חדשה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אולם קיבלתי פלאפון מחודש. אך לדברי נציגת השירות, הוא בן חצי שנה בלבד. מעבר לכך, שולם סכום עבור המכשיר הזה והעסקה התבצעה כנגד המכשיר הישן שלי מאותו דגם, ועם סוללה חדשה יותר (שכחתי לציין מוקדם יותר).

פורסם

אתה יכול לנסות לבקש מהם להחליף בין הסוללות.

מעבר לזה, הם לא חייבים לספק לך סוללה חדשה יותר, הם חייבים לספק לך סוללה תקינה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...