Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי פרארי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7865 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
התמונה הנ"ל לא צולמה בישראל!!!

מדובר, ככל הנראה בעבודת פוטו-שופ לא מספיק טובה!

אם תביטו היטב ניתן לראות כי

1. הגג, העשוי מבד, שלם לחלוטין
  2. על הרכב אין חריטת בצבע "תיתחדש!"
  3. כל הסמלים על הרכב
  4. אין התגודדות של ילדים עם שקיות ומברגים בידיים

:wink:

גילי

ר-א-ס-מ-י !

מאזדה מיאטה, טעם החיים.

פורסם

לגבי הלמבורגיני, עשו מזה סיפור פעם שחשבו שמישהו באמת הביא למבורגיני לארץ, בסוף מסתבר שזה סתם מישהו שנסע לסין או משהו באזור, כידוע למי שהיה שם, אפשרי במשהו כמו 30000 דולר, לקבל רפליקה של כל אוטו שתרצה בערך, אשר עשוי מפייברגלאס על מנוע 1600 או 1800 יפני,

נראה בידיוק כמו איזה פורש\למבורגיני\פרארי..

פורסם
גם אני שמעתי שהצהובה היא רפליקה.

מה שאני כן יודע על בטוח זה שהייתה אחת אדומה א-מ-י-ת-י-ת. מה עלה בגורלה ? שמעתי שמועות...

גרשון!

באמצע שנות השמונים הייתה כאן קונטש אדומה אחת שלמזלי בתור ילד זב חותם זכיתי לשבת בה(סיפור ארוך) היא חזרה לארה"ב יחד עם הבעלים הישראלי לשעבר שלה...

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

הגוף עשוי מסיבי פחם, וזה עלול להוות בעיה כשמנסים לחזק את הספויילר עם ברגי עץ...

הגוף ממש, אבל ממש לא מסיבי-פחם. אפילו לא אלומיניום.

Howard Walker, Autocar: That rumble you're feeling is Ferry Porsche turning in his grave

פורסם
הקונטאש האדומה לפי מה שאני זוכר באה לפה לביקור על ידי איזה דיפלומט.. וכך גם הלכה.
הבחור הוא ישראלי לשעבר שהגיע לכאן כדי להראות איך הצליח והגשים את החלום האמריקאי,בנוסף חיפש להשקיע בישראל אך בסוף לא יצא מזה כלום והוא חזר עם הרכב לארה"ב.

שם משפחתו היה גבאי לא זכור לי שמו הפרטי!

על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם
גורג, אתה בטוח שמדובר בקונטאש ולא בדיאבלו ?

באמצע שנות ה-80 לא נולדה עדיין דיאבלו!!!

ד"א נערך מבחן בזמנו בטורבו ז"ל לרכב הנ"ל:mm_cool:

גורג

•  

פורסם

אתם מתבלבלים כולכם.

הייתה דיאבלו אדומה בארץ,אני ראיתי תמונות שהיא הייתה במלון דן בלובי אני חושב[ מגודרת כמובן]

וגם סיפרו לי שהראו פעם בספורט 5 דיאבלו אדומה מאילת /:

למישהו יש תמונות של המרלאנו של מר לוי?

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם
אתם מתבלבלים כולכם.

הייתה דיאבלו אדומה בארץ,אני ראיתי תמונות שהיא הייתה במלון דן בלובי אני חושב[ מגודרת כמובן]

וגם סיפרו לי שהראו פעם בספורט 5 דיאבלו אדומה מאילת /:

למישהו יש תמונות של המרלאנו של מר לוי?

בלי קשר לקונטש שהזכרתי ביקרה גם דיאבלו בארץ אבל זה היה בשנים האחרונות(אני לא יודע בדיוק מי ומתי).

על הקונטש יש לי תמונות והוכחות מה גם שאפילו ישבתי בה!

ואני יודע בדיוק מה ההבדלים בין קונטש לדיאבלו!!!

אל תאמר כולכם מתבלבלים:wink:

גורג

•  

פורסם
בלי קשר לקונטש שהזכרתי ביקרה גם דיאבלו בארץ אבל זה היה בשנים האחרונות(אני לא יודע בדיוק מי ומתי).

על הקונטש יש לי תמונות והוכחות מה גם שאפילו ישבתי בה!

ואני יודע בדיוק מה ההבדלים בין קונטש לדיאבלו!!!

אל תאמר כולכם מתבלבלים:wink:

גורג

אז אנחנו מדברים על מקרים שונים.

בכל אופן,למישהו יש תמונות של הדיאבלו שביקרה באילת?[האמיתית כמובן(;]

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם
לפני שנה וחצי-שנתיים ראיתי באילת פרארי F50 אדומה מדהימה

מישהו יודע על זה משהו?

למיטב זכרוני זו הייתה F355.

בכל מקרה לא F50.

•  

• תוכן חדש...