Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4162 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.maariv.co.il/business/car/Article-464646

[h=2]בארצות הברית מתנהלת חקירה אינטנסיבית בנושא, היצרנית סופגת קנסות על בסיס יומי, ובמקביל יותר מ־17 מיליון כלי רכב נקראו לתיקון

ואצלנו?

הרשויות אפילו לא מספקות תשובות[/h]גיל מלמד

/ 24/02/2015 11:03

פורסם

אז רק שתדע שהריקול כן מתקיים בארץ, אני ביצעתי השבוע ואפילו פתחתי על זה שרשור פה בפורום ובו משתמש אחר סיפר שביצע את הריקול הזה לפני הרבה זמן כך שמה הרשויות יודעות או לא יודעות זה נושא לשיחה אחרת.

פורסם

תשמע, אני אפילו לא יודע מאיפה להתחיל... כתבה זולה, פופוליסטית, שנראה שכל מטרתה היא ללכלך על אנשים שלא צריך ללכלך עליהם (בנושא הספציפי הזה) ולהפחיד את הקוראים המסכנים של מעריב.

עד לפני כשבועיים הייתי בעלים של ניסאן אלמרה עם כרית אוויר מתוצרת טקאטה. לפני בערך שנה, כשהסיפור התגלה ונקבע המוות החמישי כתוצאה מכרית האוויר, ניסאן הוציאה ריקול לרכבים שבהם מותקנת כרית האוויר המדוברת להגיע למוסך ולבדוק האם היא חלק מהסדרה הפגומה. הרכב שלי נכנס למוסך והתגלה שהוא לא שייך לאותה סדרה. לפני כשלושה חודשים, אחרי ששני אנשים נוספים נהרגו מהסיפור הזה (שבעה סך הכל), החליטה ניסאן להוציא ריקול להחליף את הכריות של כל המכוניות. הרכב שלי שוב נכנס למוסך והוחלפה הכרית.

בישראל כן קיים אתר שמרכז את כל הקריאות האלה ובדיוק מה יש לבצע במסגרת כל קריאה כזו. כל אחד יכול להיכנס אליו ולבדוק האם הרכב שלו מופיע ברשימה (עפ"י שנתון ודגם). לא רק זה, אלא משרד הרישוי גם מחייב כל בעל רכב להכנס ולבצע את התיקון. אם התיקון לא מבוצע, בעל הרכב לא יוכל לחדש את רשיון הרכב לכשיצטרך.

חוץ מהאתר הזה, שהוא של משרד התחבורה, יש גם את אתר איגוד היבואנים, שבו אתה יכול לבדוק אם הרכב שלך נדרש בביצוע ריקול לפי הכנסת מספר שלדה. (חיפוש "קריאות לתיקון" בגוגל נותן את האתר כתוצאה ראשונה).

בקיצור, קח את מה שאתה קורא בעירבון מוגבל.

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תוכן חדש...