Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בהחלפת פלאגים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4132 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם יש לי בעיה עם החלפת פלאגים

אני עושה טיפול לאוטו ומחליף פלאגים, הוצאתי אותם בקלות ושאני בא להכניס את הפלאג החדש אני מבריג אותי עם הבוקסה למקום שלו ושאני מסיים אני אני לא מצליח להוציא את המאריך עם הבוקסה היא פשוט נשארת מחוברת לפלאג והמאריך יוצא לבד, מה עושים?

תודה לעוזרים

פורסם

הבוקסה של הפלאגים מגנטית או עם גומיה פנימית?

יכול להיות שהכדורית הקפיצית במאריך כבר חלשה, נסה מאריך אחר אם יש לך.

מאיפה אתה בארץ?

Stay Dirty

פורסם

הבוקסה עם גומיה פנימית, המאריך חדש אך משום מה הכדורית הקפיצית כנראה חלשה, ניסיתי מאריך אחר וגם איתו אותה בעיה..

אני מאיזור עפולה

פורסם

לאחר ההברגה נסה למשוך את הבוקסה לאט ובתנועות ימינה-שמאלה.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

טריק של מכונאים...דוחפים בין המאריך לבוקסה חתיכת נייר קטנה שקצת תפריע כבכיכול ותיצור לחץ בין החלקים..זה יתן מספק כוח להוציא את הבוקסה מהפלג.

פורסם
לאחר ההברגה נסה למשוך את הבוקסה לאט ובתנועות ימינה-שמאלה.

איתמר

לא הייתי כל כך מציע רעיון שכזה כי אם זה לא ילך בעדינות זה ילך בעצבים והפלאג עלול להישבר ולך תתן לו אחרי זה תשובות מה לעשות ולמה זה קרה. בכל מיקרה מה שאני ממליץ תוציא את הבוקסה ביחד עם הפלאג שוב חלץ ממנה את הגומייה שגם ככה עם הזמן נופלת ונישארת על הפלאג ופשוט השחל את הפלאג עם אמטנת מגנט ואז תכניס את הבוקסה ותבריג.

פורסם

הכי פשוט:

תשאיר את הגומיה בתוך הבוקסה, תניח את הפלאג בבוקסה בלחיצה קלה שרק מחזיקה את הפלאג כדי שלא ייפול, תניח אותו בזהירות בתושבת והברג חצי סיבוב עד סיבוב.

משוך את הבוקסה החוצה היא אמורה להשתחרר בקלות כי הפעם הפלאג לא ננעץ בתוכה אלא רק מעט הוכנס פנימה כדי שהבוקסה תחזיק אותו.

הכנס כך את כל שאר הפלאגים החדשים למקומם.

פרק את הגומי מהבוקסה וחזק את הפלאגים למצבם הסופי.

עובד יופי - מניסיון.

• תוכן חדש...