Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר לקודן ברכב..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי קודן ברכב דייהו רייסר אוטומט הזרקה הקודן אמור לסגור מעבר דלק כנראה מהמיכל למנוע אם אני לא מקיש קוד ומניע פשוט ככה הוא מניע על סל"ד של 700 ואז הוא מתחיל להחנק ל 400 אבל הוא נשאר וכל האוטו מגמגם ועומד כאילו להיכבות אבל הוא לא, הוא נשאר ככה על איזור 300 400 סל"ד... אם אני מוסיף לו גז אז הוא מעט נחנק בחצי שניה הראשונה ואז הוא מעלה סל"ד 3 אלף 4 אלף רק חסר להכניס דרייב ולקחת את האוטו ...

למישהו יש מושג איפה הבעיה ???

מוכר את המערכת רמה גבוהה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2685354#post2685354

פורסם

**** עריכה****

נמחק הציטוט.

אם אתה עונה לשאלה שרשומה ממש מעליך, גם כשאין הודעות אחרות בשרשור, אין טעם להוסיף ציטוט שסתם מאריך את השרשורים והופך אותם למייגעים.

די ברור שאתה עונה לשאלה שמעליך, גם אם לא תצטט.

ניסית לשלב הילוך ולנסוע?.

הבעיה היחידה שעולה לי היא שכנראה יש בעיה בממסר.

פורסם

לפי דעתי .. הקודן הזה .. וגם ה"בדיקות" שלך ..

עוד יהרסו את המשאבה דלק החשמלית ..

ועל הדרך עוד כמה חלקים ..

בקיצור .. אם אתה רוצה מערכת מיגון על רמה .. לך על MVP ..

• תוכן חדש...