Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4160 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

רכשתי אתמול טיוטה קורולה 2009 GLI..

15/2/15

לקחתי את רכב לבדיקה יצא שהכל תקין.. לרכב יש 67 אלף ק"מ.. כאשר הרכב היה בבדיקה המיכל דלק היה בסוף

לאחר שרכשתי את הרכב הלכתי למלות מיכל מלא..למחרת היום לאחר נסיעה התחלתי להריח דלק במבט מתחת לרכב ראיתי שיש רטיבות על המיכל

שאלתי היא מה יכולה להיות הבעיה ומה עלות התיקון?

וגם איך יכול להיות שלא ראו את זה בבדיקה. כי למגן שיש למיכל דלק יש כתם צהוב סביבו שיכול להיגרם רק מבסיבה הזאת..

ואם אני יכול לבוא בתלונה למכון הבדיקה..או לבעל הרכב הקודם כי זה בעיה שבטוח בעל הרכב הקודם ידע

וגם בבדיקה לא אמרו כלום על הבעיה לפי הסימנים שהיו בזמן הבדיקה (הכתם הצהוב סביב המגן של המיכל)

תודה מראש השמח לקבל תשובה במהרה

עריכה אחרונה על ידי אריאלאריאל
פורסם

אם תדפדף תראה שלי היתה בדיוק אותה בעיה רק שהיתי ממלא מיכל מלא ,גם צילמתי את המשאבת דלק , בסוף החלפתי משאבת דלק והכול יסתדר , זה מחלות טויוטה קורולה אין מה לעשות.

פורסם

הבאתי מפרוק ב 650 שקל , מקורי מהחברה עולה הרבה כסף , אם תרים את הכיסא האחורי אתה תגיע למשאבת דלק ותראה בטח הכול רטוב שם מסביב...

פורסם

ממש לא , כי אם אתה לא ממלא פול בדרך כלל לא תריח ריח של דלק , קיצר יש לך אותה בעיה כמו שהיתה לי , גם אם תחליף משאבה אל תמלא אף פעם פול תמיד רצת פחות...

• תוכן חדש...