Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4156 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז יש לי מחשב בן 6-7 ניראה לי (עכשיו כשאני חושב על זה) מעבד של AMD 64 BIT

אין לי צורך בכוח עיבוד מטורף. יש לי עוד שני ניידים בבית אייפד אייר וטאבלט ווינדוס של אסוס.

אני רק רוצה שהוא יהיה מהיר יותר, הבנתי (תקנו אותי אם אני טועה) שאם אני מחליף לכונן SSD זה יעשה פלאים למחשב. איך אני יודע איזה כונן יתאים ללוח האם שלי (מבחינת חיבורים)? כרגע אני עם חלונות 7, בטוח שלא אעבור ל8 כי היא פשוט לא נוחה ומתסכלת. ממליצים להתקין ישר את 10 לאחר הפירמוט? או להישאר עם 7? האם יש אופציה לפרמט ולהתקין מערכת חדשה "שתזכור" את כל הססמאות שלי (משהו שדומה לאנדרואיד) ? כל עזרה ועצה תתקבל בשמחה רבה.

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

^^

+1

והתחלה נקיה כל איזה ככה זה תמיד דבר נבון לעשות. אפשר גם להגדיל ראש ולבצע IMAGE לכונן לאחר שסיימת התקנה נקיה של מערכת ההפעלה על כל הדרייברים והתוכנות הנילוות, בכדי שבפעם הבאה שתבצע רענון (פרמוט/החלפת כונן/כל דבר אחר) לא תצטרך לעבור את כל תהליך ההתקנה מחדש. אני אישית משתמש ב Acronis בשביל המטרה הזו.

פורסם

התחלנו עם הסינית? ובנימה יותר רצינית, איך אני מוודא שהמחשב שלי בכלל תומך ב ssd נורמאלי וב 4 ג'יגה ראם?

פורסם

תןמך.

רק תמצא את סוג הזכרונות.

כל השאר לא ממש השתנה. מקסימום לא תרוויח את כל המהירות של הכונן, רק פי 4-5 :)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
בטוח שלא אעבור ל8 כי היא פשוט לא נוחה ומתסכלת.

8 לא פחות נוחה מ-7 ויותר מהירה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש לך יותר מ3.25 שזה המקסימום שWindows 32 ביט בגירסא כלשהיא תיתן לך להשתמש.

כלומר אתה תרוויח עוד ממעבר ל64 ביט גם ככה. אם יש לך 4 גיגה זיכרון - אכן אין לך טעם לשדרג את הזיכרון.

אני מעולם לא הבנתי מה הקטע להישאר בגירסאות Win ישנות (מצד שני - מאז 2006 המחשבים העיקריים שלי הם מקים ולינוקסים).

אתה צריך דיסק Sata וזהו. לא ממש חשוב אפילו שיהיה מהדור האחרון (אבל עדיף - גם האמינות גדלה עם השנים).

זה לא ממש משנה יותר מדי איזה Sata , כנראה שהוא יהיה יותר מהיר ממה שהלוח אם שלך יכול לתת - אבל שוב - זה לא משנה באמת - זה ישנה שהוא יהיה רק פי 5 יותר מהיר מהכונן שלך (בהנחה שהוא סופר מהיר) ולא פי 7 נגיד ...

קנה איזה SSD בנפח 128 גיגה עבור מערכת ההפעלה וקצת קבצים שאתה משתמש בהם יום יום וסגור עניין.

Then dying is forgetting

פורסם

אחלה, תודה. זה מה שאני הולך לעשות. יש לי חבר שנמצא כרגע בארהב והביע נכונות להביא לי אחד משם. ראיתי שיש שם זכרונות של אינטל במחירים ממש טובים,כדאי?

פורסם

יש דברים שבמחירים יותר טובים בחו״ל , דווקא חומרת מחשבים בארה״ב לא כזו להיט היסטרי.

נחמד להביא (אם יש זמן להזמין מNewEgg נגיד) , אבל לא בטוח שיהיה יותר זול בצורה ששווה לחכות ולא לקבל שירות בארץ.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

אני מעולם לא הבנתי מה הקטע להישאר בגירסאות Win ישנות (מצד שני - מאז 2006 המחשבים העיקריים שלי הם מקים ולינוקסים).

מהסיבה הפשוטה והעצובה ש XP למשל עובד עם המחשב שלי הרבה יותר טוב / מהיר / אמין מווינדוס 7 ה"מודרני" .

אני כ"כ מצטער שנאלצתי לשדרג ל 7.

פורסם

סליחה,

נצל"ש,

איזה SSD אמין וזול אתם ממליצים לקנות? אגב אני על אינטל E8200 ו 2 GB זיכרון 800MHZ , האם ההמלצות שנתתם לאדון למעלה גם תקפות אליי?

ואחרי הפורמט, להתקין 7 או 8, 32 או 64? במיוחד כי המחשב ישן?

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

קינגסטון 120 ג"ב יספיק לך מעל ומעבר למחשב הזה. כל מה שיותר יקר מזה, יהיה בזבוז מיותר של כסף, אלא אם אתה מתכוון לשדרג את המחשב בקרוב

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

4 גיגה בהחלט יעזור עומר.

E.L.

כנראה אבטחה ויציבות אז לא ממש מעניינות אותך.

או פיצ׳רים חדשים (אני יודע שזה לא ממש נפוץ בחלונות אבל עדיין - רבאק - 15 שנה ....)

הכי טוב בכלל להריץ דוס אגב - עובד יותר מהר אפילו מחלונות 1.0!

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

אציין רק במידה מסויימת כי כוננים של 120GB הפכו למאוד מאוד זולים וכדאי לעיתים לרכוש כונן של 250/256.

לאחר התקנת מערכת הפעלה נקיה + עדכונים + תוכנות אופיס + מספר תוכנות נשאר לאחר כל הקיזוזים מכונן של 128 בקושי 60-70 גי'גה.

ברור, זה די והותר אבל למי שמתקין אפילו משחק או 2 בסיסיים ומעוניין לשמור על הדרך מספר שירים, תמונות ומסמכים, זה הופך לסבל.

מדוע? אני בין לבין מגבה הכל X3 בין כוננים אחרים במחשב ולבין כונן גיבוי חיצוני אבל במקביל, אני מאחסן את כל הדברים שבהם אני עושה שימוש תמיד ודורש גישה מהירה על ה SSD ולכן... יש לי פשוט 486 ג'יגה של SSD פנוי ( RAID 0 ) וזה מקל על החיים.

הורדות, משחקים, מוזיקה, תמונות, מסמכים, תוכנות כבדות ו 2-3 משחקים כבדים של 15-30 גי'גה לעיתים.

• תוכן חדש...