Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4140 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר כשלוש שנים עם יוקוהמה c.drive 2 שעשו עבודה מצויינת הגיע הזמן להחליף רביעייה, לא מעוניין לשים משהו סיני, מחפש משהו טוב, שיהיה שקט. התקציב בין 400 - 500 ש"ח לצמיג, לפי מה שהבנתי את ה-C.drive 2 כבר לא מייצרים.

אחרי חיפוש ומחקר קטן :

יוקוהמה - A.drive - 500 ש"ח.

אופציה נוספת שהועלתה - קונטיננטל פרימיום קונטאט 2 - 440 ש"ח ( רק שזה לא קרוב לבית...)

מישלין פיילוט ספורט - 510 ש"ח.

 

אשמח לשמוע המלצות נוספות, כמו כן מקום באיזור הצפון לרכישה.

 

תודה,

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

עם כל הכבוד ובלי לזלזל, אני חייב לדעת למה אתה צריך מישלין פיילוט ספורט על מאזדה לנטיס? זה באמת מעניין אותי.

בפרט שיש צמיגים מעולים במידה שלך בעלות של בין 300-400 ש"ח.

פורסם

היי ,

אני ירון מITIRE.CO.IL קניית צמיגים באינטרנט.

אנחנו היבואנים של צמיגי GOODYEAR ושאר מותגי הבת שלהם.

ניתן באתר להזמין צמיגים בצורה מהירה ובטוחה והכי חשוב בלי טרטורים ואפילו מהסלולר,לקבוע את זמן ומקום ההתקנה ורק להגיע ולהתקין.

התקנות בכל חלקי הארץ אצל מתקינים נבחרים ומומלצים.

 

אצלנו תוכל לרכוש את ה GOODYEAR EAGLE SPORT ב 389 ש"ח (בקניה של ארבעה) המחיר כולל התקנה החלפת שסתום איזון ומע"מ.עם התחייבות לתאריך חדש.

לפרטים נוספים והזמנות תוכל בבקשה לקרוא בלחיצה כאן

 

1423055840s40Mz.jpg

 

בברכה,

ירון

  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון:

לאחר ההמלצה של ירון, בחרתי בגודייר איגל ספורט, לצערי לא קיבלתי ממנו הודעה בחזרה לאחר שפניתי אליו. אך מצאתי את הצמיג הנ"ל באותו המחיר. מאוד מרוצה, שקט, אוחז, תמורה טובה למחיר.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

×
×
  • תוכן חדש...