Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4145 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

קניתי טולדו 20V שנת 2002 לפני כמה ימים, בכללי עד היום לא היתה בעיה.

היום שמתי לב שפתאום בנסיעה בין עירונית המד חום נפל ל-0, לאחר מכן עלה קצת ל ~30,

שוב נפל.. ושוב אותו הדבר. עשיתי בערך 200 קילומטר מאז הקנייה ולא כולם היו 'עדינים',

אני לא רואה שהרכב מתחמם.

יש רעיונות? יש פיוז כלשהו? אולי חיווט לקוי של הלוח שעונים? אני רוצה למצא את כל האופציות שאני יכול לבדוק לבד, בלי חשמלאי.

תודה.

02 Seat TOLEDO 1.8 20V

פורסם

נשמע לי כמו בעיה של תרמוסטט שנתפס על מצב פתוח, מה שלא מאפשר לרכב להגיע לטמפ' עבודה תקינה.

האם הרכב הגיע לטמפ' עבודה בשלב כלשהו שהוא אצלך ? (המחוג אמור להצביע על האמצע - 90 מעלות), אם הוא לא הגיע יש סיכוי לא קטן שאולי ביטלו אותו.

ככל הניראה משם אתה צריך להתחיל לבדוק.

פורסם

יומיים ראשונים הרכב הגיע והיה כל הזמן ב 90 מעלות. מדובר בבעיה שהתחילה היום, לפחות ככל הנראה.

02 Seat TOLEDO 1.8 20V

פורסם

הייתה לי את אותה הבעיה בגולף לפני כשנה וחצי.

התרמוסטט נשאר פתוח.

כשתיסע בעיר הטמפרטורה תעלה לאט אבל כתיסע בכביש בינעירוני הטמפ' לא תעבור את הרבע.

קניתי תרמוסטט תחליפי ב60 שקלים ומיכל מים לרדיאטור והלכתי למוסך שהחליף אותו ב5 דקות עבודה.

פורסם

היום שמתי לב שפתאום בנסיעה בין עירונית המד חום נפל ל-0, לאחר מכן עלה קצת ל ~30,

שוב נפל.. ושוב אותו הדבר.

כמה זמן לוקח שינוי כזה?

אם השינויים מהירים (שניות בודדות) מדובר בבעיית תצוגה (חיישן, מחוג או מה שבינהם), לא תרמוסטט.

פיזיקאלית חום מנוע לא יכול להשתנות בקפיצות

יום טוב גם לך

פורסם
כמה זמן לוקח שינוי כזה?

אם השינויים מהירים (שניות בודדות) מדובר בבעיית תצוגה (חיישן, מחוג או מה שבינהם), לא תרמוסטט.

פיזיקאלית חום מנוע לא יכול להשתנות בקפיצות

ברור לי שהחום באמת לא משתנה, השאלה הייתה מה הגורמים האפשריים? חיישן חום? בעיית תצוגה? מה עוד?

אגב, אצלנו בעבודה יש VW מולטיואן חדש, חוויתי את אותה התקלה אתמול ממש... ייתכן שזה בעיית קונצרן VW בעקבות המזג אוויר? הרכב שלי והרכב בעבודה שניהם תקינים היום.

אני מחר קופץ למוסך רון ברחוב ישראל ב"ק בת"א (חבר המליץ) אבקש מהם לבדוק.

תודה לכל העוזרים אגב :)

02 Seat TOLEDO 1.8 20V

פורסם
הייתה לי את אותה הבעיה בגולף לפני כשנה וחצי.

התרמוסטט נשאר פתוח.

כשתיסע בעיר הטמפרטורה תעלה לאט אבל כתיסע בכביש בינעירוני הטמפ' לא תעבור את הרבע.

קניתי תרמוסטט תחליפי ב60 שקלים ומיכל מים לרדיאטור והלכתי למוסך שהחליף אותו ב5 דקות עבודה.

אתה ממש בכיוון, נשמע מאוד דומה...

אני אזכיר את זה במוסך מחר. תודה גבר.

02 Seat TOLEDO 1.8 20V

• תוכן חדש...