Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4153 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה בכותרת.

השאלתי לידידה מזוודה. כאשר היא אספה אותה בארץ היא שמה לב שהמזוודה שבורה, תושבת הידית יצאה מהמקום, יש קרע רציני בריפוד ושלדת המזוודה התעוותה, אני משער שהיא אכלה פ33ה או נפלה מחתיכת גובה. לתוכן המזוודה שלום, לא היו דברים שבירים.

מה עושים עכשיו? מי אחראי על העסק? :evil:

תודה,

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

~

בלי עצבים, תיעוד בתמונות של המצב בו המזוודה הגיעה בצירוף פרטי הטיסה ופניה ישירה ומנומסת אל חברת התעופה. בין הקולגות שלי היו לא מעט מקרים כאלה לאורך השנים, הטיפול תמיד נעשה עצמאית (כלומר לא ע"י סוכן נסיעות או חברת ביטוח) ובד"כ התקבל פיצוי הולם. כדאי רק להתאזר בסבלנות כי הפרוצדורה יכולה לקחת כמה חודשים, תלוי בחברה.

* כמובן שאם אביה של הידידה עו"ד, זה יכול לקצר תהליכים. כנ"ל אם היה לה ביטוח נסיעות שמכסה מטען.

** איך זה שכל הפוסטים שלך קשורים לידידות? אין לך ידידים? או יזיזות?

עדכן אותנו מה נסגר, אם וכאשר.

פורסם
~

בלי עצבים, תיעוד בתמונות של המצב בו המזוודה הגיעה בצירוף פרטי הטיסה ופניה...

עד כאן קראתי, אחרי זה רשמת שטויות ;)

ההמשך אמור להיות ככה:

״...ופניה של הידידה, תעלה פה לאשכול, רצוי לצלם ליד אבטיח״.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

גברים נשואים נואשים...

רק שומעים את המילה "ידידה" וכבר מריצים יוטיובים שטופי זימה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

בלי לחץ :)

לכל חברות התעופה יש גוף שמטפל בנושא נזקים.

פנה לחברת התעופה והם יפנו אותך למקום שמבצעים בו תיקונים והערכות ושם תקבל טיפול.

לי שברו רגלית (אין לי מושג מאיזה גובה הפילו את המזוודה והצליחו לשבור כי היא מאד מאסיבית) אבל הם מתקנים ובצורה טובה מאד מאד - מעניין שכן דווקא הם בסדר .

קובי

:-)

פורסם

הם מתקנים?

מוסך מזוודות יש להם?

גם שאסי מתקנים?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

לא בהכרח מתקנים, חלקם שולחים פיצוי כספי. תלוי במידת הנזק ואם כלל יש אפשרות לתקן

במצב האופטימטאלי היה רצוי לדווח על הנזק בעת איסוף המזוודה.

בכל מקרה- אם נעשה ביטוח בטרם יציאה מהארץ (דרך כרטיס האשראי, או דרך ביטוחים של קופות חולים וכו) אמור להיות גם כיסוי למזוודה/כבודה וכו'

פורסם

מנסיון שהיה לנו, קרעים מתקנים בהדבקה/הלחמה ואם המסגרת נשברה ולא מצליחים ליישר ולקבע איכשהו יתנו לך כנראה מזוודה פשוטה בגודל דומה.

פורסם

אם זו מזוודה חדשה ויקרה אז יש טעם לפנות אבל בשביל מזוודה פשוטה שעולה כמה מאות בודדות של שקלים כשהיא חדשה הייתי מוותר.

גם המזוודה שלי ירדה מהטיסה האחרונה עם שאסי שבור אז פניתי לפח האשפה הקרוב לבית וזרקתי אותה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

הטיפול של חברות התעופה עם מזוודות שבורות נעשה רק מיד לאחר הנחיתה בדלפקים שנמצאים באולם קבלת מזוודות, ברגע שיצאת משם הסיכוי לקבל מהם פיצוי סביר הוא אפסי, הם מציעים כמה עשרות שקלים בתור איזושהי נחמדות אבל אומרים חד וחלק שברגע שהמזוודה יצאה מהשדה זה יכל לקרות גם כאשר נהג המונית העמיס את זה לרכב וכו'..

מניסיון של מזוודת סמסונייט שמסרה את נשמתה לבורא (אשמח לשמוע שדברים השתנו מאז - 5-6 שנים).

כמובן שאם נעשה ביטוח נסיעות יש להתמודד מול הביטוח ישירות ואז הסיפור שונה.

פורסם

זה לחלוטין נזק מנפילה, רואים איך המזוודה התעוותה מהמכה.

נהג לילה, מדובר במזוודה שזו בסך הכל טיסתה השנייה לחו"ל. וגם אם היא מזוודה זולה שעלתה "רק" כמה מאות שקלים - למה אני צריך לקנות אחת חדשה בגלל רשלנות של חברת התעופה? לי עוד אין עץ שמצמיח שטרות בחצר.

היא מתעקשת להחזיר לי מזוודה תקינה והפנתי אותה לדבר קודם עם חברת התעופה. נקווה שלא ינפנפו אותה.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר, זו לא שאלה של עץ כסף אלא של מתימטיקה.

אם אני צריך להשקיע מכתבים, טלפונים והגעה לפחות פעמיים לחברת התעופה (לפחות פעם לבדיקה ועוד פעם כדי לקבל פיצוי אם יחליטו שמגיע משהו) ולקבל בסוף כ 150 שקל שזה בערך חצי מחיר מזוודה כזו כי היא משומשת אז הוצאתי יותר ממה שקיבלתי.

כל אחד עושה את החשבון שלו אבל בשביל שקלים בודדים בנטו לא שווה לי את כאב הראש.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

ההורים שלי קיבלו מאלעל זוג מזוודות לאחר מקרה דומה, בלי דרמות, רק שההתנהלות מולם הייתה עוד בשדה.

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

• תוכן חדש...