Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4162 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

היום נתפסתי על מהירות של 133 קמ"ש בכביש של 90. לאחר הפחתה המהירות עומדת על 128 קמ"ש.

קיבלתי קנס של 750 ש"ח + 8 נקודות.

יש לי בקרוב 5 שנים רישיון ואני בעל עבר נקי.

השוטר הסביר לי שרק מ-10 שנות רישיון ניתן לקבל אזהרה בלבד. האם זה נכון?

לא סיכנתי את התנועה, ולמען האמת נסעתי בנתיב פנוי לחלוטין. בשורה תחתונה, המהירות שלי לא היוותה שום סכנה (ומשיחה קצרה עם השוטר אפשר לראות שהוא יודע את זה גם בעצמו)

בניגוד לטונה של חארות שנוסעים על הכביש ומצפצפים על החוק, אני סופר זהיר בכל מה שקשור לבטיחות.

אני חושב שקיבלתי דו"ח מוגזם, לכן אני מעוניין לערער עליו. במיוחד בגלל כמות הנקודות.

יש טעם לעשות צעד כזה?

יכולים להעלות לי את גובה הקנס והנקודות כתוצאה מערעור?

פורסם

אין לך מה לערער כי זה מה שמקבל מי שנוסע 38 קמ"ש מעל מהירות המותרת .

ועזוב עם הסיפורים כמו : "לא סיכנתי " \ "נתיב פנוי" וכדומה.

יש ברוך השם תמרורים וחוקים ועל פיהם צריך לנהוג .

פורסם

מה שאמר לך השוטר - נכון.

רק מי שיש לו רישיון נהיגה מעל 10 שנים ומתוכן 5 אחרונות ללא שום עבירה, זכאי להמיר דו"ח ברירת קנס להזהרה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

כשאתה ניגש למשפט השופט יכול לשנות את העונש לשני הכיוונים.

אם הטענה שלך תהיה אני בד"כ זהיר ולא סיכנתי אף אחד, אז אל תטרח - שלם ושכח.

הנה יצא לי חרוז, סימן שזה נכון.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...