Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרארי 488 GTB

In Flames
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4162 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איפה מד חום מנוע?

תקשיבו היא פשוט יפיפייה, יש לה גיר רובוטי?

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פשוט לא אוטו פרקטי. איפה מרכיבים מנשא לאופניים? איך עולים על מדרכה? איזה צמיגים - אי אפשר להוריד אוויר בצמיגים לשטח.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

הטמעת טורבו במכונית הזאת אומרת שפרארי בטוחים בטכנולוגית הטורבו שלהם, הקליפורניה T היתה רק בדיקת השטח לפני הדבר האמיתי, מעניין אותי מה יהיו הביקורות על המנוע הזה.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

האמת שהיא נראית לי מאוד דומה ל458. זה מסתדר לי עם זה שאמרו פה שזה בעצם מתיחת פנים.

אגב, לגבי הטורבו, קראתי איפהשהו שפרארי כבר מתקשים לעמוד בתקני זיהום האוויר ולכן הטורבו מתחיל להיכנס לדגמים שלהם.

אומרים שתקן יורו 7 העתידי מחמיר מאוד ומגיע עד לרמה שיאסרו על היצרנים להכניס כפתור לביטול מערכת סטופ&סטרט ברכביהם.

בכל מקרה, אני בטוח שבפרארי כמו בפרארי, אפילו שזה עם טורבו ולא אטמוספרי, היא עדיין תהיה מדהימה בכל היבט.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

אני לא מבין את המקור לברברת המוגזמת סביב הטורבו של פרארי, מי ישמע ירדו מ-V8 אטמוספרי ל-4 צילינדר עם שבלולון.

תזכרו שה-F40 היתה מוגדשת ועד היום נחשבת לאחת המכוניות היותר מדהימות שיצאו מפרארי.

מאוד מסקרן אותי איך הדבר הזה מרגיש לעומת הספציאלה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

טורבו זה כשהמנוע זוחל עד סל"ד בינוני וממריא משם.

אחרת, אולי יש טורבו במנוע, אבל זה לא טורבו במובן השורשי של המילה.

[געגועי לפיאט קופה].

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
עוד בF40 הם היו בטוחים...

לא בטוחים מספיק כדי להמשיך לעבוד איתו כנראה.

עד שכיום בגלל התקנים המחמירים לא נשארה להם ברירה.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

בקליפורניה T דווקא התלהבו מהמנוע.

הכתבים אומרים שבסלד נמוך הרכב מרגיש מוגדש ויש לו יש מומנט אבל בסלד גבוה הוא מרגיש אטמוספרי וחזק.

(לפי מה שהבנתי זה גם לא טורבו אחד אלא TWIN TURBO)

דרך אגב, גם במרצדס החדשה (mercedes GT) הכניסו טורבו.

כדי למזער את הLAG והSPOOL שמו את הטורבואים בין ראשי המנוע ככה שאין הרבה מרחק.

AMG_M178V8Presentation_06-L.jpg

They are trying to ban me...

• תוכן חדש...