Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב לסטודנט עד 10K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4160 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רכב לסטודנט עד 10K,חשוב לי שתהיה כמה שיותר חסכונית בדלק,

אמין,עמיד ושנתון לא ישן.

דבר שאני נורא מעדיף שהרכב לא יהיה יותר מידי קטן,שיהיה מקום לשלושה לפחות.

תודה רבה.

פורסם

כנפיים לא צריכות להיות לו?

מקום לשלושה יש בכל רכב שהוא לא סמארט. שאר הדרישות שלך לא מאוד ריאליות לתקציב כשהן מקובצות ביחד.

something's gotta give.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם
כנפיים לא צריכות להיות לו?

מקום לשלושה יש בכל רכב שהוא לא סמארט. שאר הדרישות שלך לא מאוד ריאליות לתקציב כשהן מקובצות ביחד.

something's gotta give.

אני פתוח פה להצעות Talk 2 me.

זה רכב ראשון אז אני קצת בעננים - צריך לנחות כנראה.

פורסם

אם אתה לא נוסע הרבה, חיסכון בדלק זו הקטנה בבעיותיך ולא מהווה שיקול בתקציב הזה.

שנתון לא ישן- מה זה לא ישן? יש לך תקציב לרכב בן 13 במינימום שבמינימום. יותר לכיוון 15.

אמין ועמיד זו הבעיה הכי גדולה שלך, וגם השיקול הכי חשוב שצריך להיות לך. פחות משנה סוג הרכב, יותר משנה מה מצבו ואיך טופל בשנים האחרונות.

לא ציינת האם ניתן להציע רכבים ידניים.

לא ציינת האם התקציב הוא לקניה בלבד והאם יש תקציב נוסף ליישור קו (שכנראה יהיה מחוייב המציאות).

לא ציינת את מטרת הרכב והנסועה המתוכננת שלו (כמה, למה, ואיפה).

האם יש לך/למשפחה/לחברים ידע ויכולת לטפל ברכב בעצמך/בעצמם? (מוזיל עלויות)

האם יש לך משכורת/הכנסה/עזרה כלכלית כלשהי לתחזוקת הרכב השוטפת, לדלק, לביטוח, לאגרת רישוי, לתקלות לא צפויות? כמה נראה לך שתוכל להקדיש למטרה הזו בחודש?

בעיקרון התקציב מאוד מאוד מאוד נמוך, ואם אין סיבה מהותית לקנות עכשיו רכב (קרי- אני יכול לעשות הכל באוטובוס וקורקינט חשמלי, אבל בא לי להתפנק), אז ההמלצה הגורפת בסכומים האלה הוא לשמור את הכסף, לחסוך עוד קצת, ולקנות משהו יותר ראוי בשלב מאוחר יותר.

פורסם

אגב, תעיף מבט בפורום מכירה, יש שם כמה אופציות בתקציב שלך: באלנו ולנטיס מסביבות 98, פג'ו 106 ואיביזה ידניות מאותה תקופה, באלנו מ2002 בלי מחיר (אולי מחוץ לתקציב) ופיאסטה ידנית 2002.

זה בערך הכיוון?

• תוכן חדש...