Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4172 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גם אני שמעתי שגם הג'ט סיל, בדומה ל-Menzerna PL משאירים סימנים לבנים.

והסימנים הלבנים שדיברתי עליהם הם בדיוק כמו שמופיעים בתמוה של pingvin.

פורסם

ממש לא מיותר, קורה שאתה מורח ולפעמים בורחת חתיכה מהספוג על הפלסטיקה והופ נשארת עם כתמים לבנים, עכשיו לך תסיר אותם, לא עדיף לך לשים חתיכת דבק של 3 שקל לפני? עדיף מאוד. מנסיון

Opel Adam S 2017

פורסם

אישית אני לאחר יישום ה109 עובר על הרכב פעמיים לייתר בטיחות ובוחן אותו מכל כיוון אם נשאר איפה שהוא חומר או לא, כמובן שאם פספסת בהורדת החומר שאריות על הפלסטיק אז בהמשך יהיה עם זה כאב ראש לא קטן, אבל לי לא יצא להיפגש עם בעיה של הורדה כשמורידים אותו בזמן.

מצד שני אוליי אני כבר לא שם לב כי בעבר הרחוק השתמשתי בחומרים שהשאירו לי סימנים ועד היום לא ירדו, לא אחרי מחדש פלסטיק של מאדרס לא פלסטלינה ולא עשרות אם לא מאות שטיפות.

אני אנסה גם את המחק אוליי זה יעזור לי אבל אני בספק שאחרי כל כך הרבה זמן זה יעשה משו.

פורסם
באיזה מסקינטייפ אתם משתמשים לכיסוי?

מסקינטייפ נייר טוב?

[ATTACH=CONFIG]411795[/ATTACH]

וצריך גם לכסות לפני יישום וקס (קולינייט) ?

קולינייט לא משאיר סימנים (מניסיון)

ואני משתמש בנייר דבק כחול (דק) אבל גם זה טוב.

פורסם
לי עזר מאוד ה optibond כידי להסיר את הסימנים האלה.

עוזר אבל הכל חוזר לאחר כמה ימים, כי זה סה"כ חומר שומני שמכסה את הלכלוך.

Opel Adam S 2017

• 3 שבועות מאוחר יותר ...

• תוכן חדש...