Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמתי לב לתופעה מוזרה. אייפון 5s. עשיתי ניוד לפני חודש. לגולן. שמתי לב שהסוללה נגמרת בקצב מפלצתי. קצת ווצאפ ופייסבוק מורידים את אחוז הסוללה מ-100 ל-75 תוך עשר דקות. גם שהטלפון במצב המתנה הסוללה מתרוקנת. רק עכשיו אני מקשר למה מצאתי את הטלפון כבוי בבוקר. התקשרתי למוקד תמיכה שלהם - כמובן שקיבלתי תשובה שציפיתי לה ״הכל בסדר אין לנו קשר לזה״. אני משער שאולי בגלל שהרשת היא תלויה בגורם שלישי מתבצע כל הזמן ״מרדף״ מצד הטלפון אחר הרשת עם העוצמת קליטה הגבוהה ביותר. וזה בעצם מה שגורם לסוללה להגמר במהירות. קורה לעוד מישהו?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם
התקנת TINDER לאחרונה? האפליקציה הזו הייתה גומרת לי את הסוללה ב-G2 רק בגלל שהייתה מותקנת.

יש לי טינדר. לא הותקנה לאחרונה.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם
על מנת לאמת את ההשערה שלך (ומומלץ לטעמי בלי קשר) תקבע את הרשת ידנית על GOLAN T.

זה מה שעשיתי. ברגע שאטעין אשוב לדווח.

פורסם

גם אני חוייתי את זה עם אייפון 5S כשהייתי בגולן (בשני הניסיונות שלי איתם).

המכשיר כנראה מאוד מתאמץ למצוא רשת/קליטה ובגלל זה הסוללה נגמרת מהר מאוד.

איך שעברתי ל 012 הבעיה נפתרה!

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

אצלי זה היה בדיוק הפוך.

קניתי מכשיר חדש, עבדתי איתו בגולן והייתי מבסוט מהסוללה - מסיים יום עם 65%.

יצא המבצע של 012, עבדתי לשם לכמה ימים והייתי מסיים יום ב15%.

אחרי כמה ימים עברתי חזרה לגולן והופ הכל חזר לקדמותו.

זה תלוי במיקום האנטנות, בתדר ובפרוטוקול.

בשורה התחתונה, תבחרו את הרשת שנותנת לכם ביצועים טובים במיקום שלכם.

פורסם
... אני משער שאולי בגלל שהרשת היא תלויה בגורם שלישי מתבצע כל הזמן ״מרדף״ מצד הטלפון אחר הרשת עם העוצמת קליטה הגבוהה ביותר. וזה בעצם מה שגורם לסוללה להגמר במהירות. קורה לעוד מישהו?

אתה בכיוון.. שנתיים בהוט מובייל והכל היה בסדר (עבדו תחת הרשת של פלאפון ) ברגע שהפעילו את הרשת שלהם ועשו הסכם עם אוראנג ה S3 שלי התחיל לאכול סוללות,

עברתי לרמי לוי = פלאפון, והמצב השתפר מאוד!

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

הגדרות > מפעיל > תבחר ידנית את GOLAN T

אם הבעיה שלך היא הנדידה אז זה יפתור לך את זה, הוא לא יחפש רשתות אחרות וישאר נעול על גולן.

פורסם
הגדרות > מפעיל > תבחר ידנית את GOLAN T

אם הבעיה שלך היא הנדידה אז זה יפתור לך את זה, הוא לא יחפש רשתות אחרות וישאר נעול על גולן.

עשיתי. לא ממש השתפר.

• תוכן חדש...