Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניה ב ebay עם Make offer

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4200 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המוכר לא יכול לשנות את מחיר המשלוח. אולי התבלבלת בין מחיר משלוח לארצות הברית לעומת משלוח לישראל?

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לכולם תודה על התגובה אבל ,

1. אני יודע לקרוא אנגלית ולהבדיל בין מחיר של משלוח לארה"ב למשלוח בישראל

http://www.ebay.com/itm/New-4-CH-Network-Video-Recorder-Wireless-IP-Security-HD-Camera-NVR-System-/191075482038?ssPageName=ADME:L:PMR:US:1123

הנה המוצר , כמה עולה משלוח ? לישראל ?

דרך אגב , יש לו מחסן בארהב שממנו הוא שולח לארהב ולשאר העולם הוא שולח ממחסן בהונג קונג ,

וברור שאותם 12 ש"ח , לא יעשו אותי עשיר או עני, אני פשוט אוהב לסחור עם סוחרים הוגנים , וזה גם הבסיס של המסחר ב ebay

אני עדיין חושב שאני צודק,

שלחתי לו בקשה אמר שיבדוק , עדיין ללא תשובה , במקביל היום שלחתי בקשה לביטול עסקה , אם יסרב , אשלם ואשים פידבק שלילי

והסוחר הזה לא הוגן . נקודה,

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

מה שקסם לי שהיא wifi , שבמחיר הזה ניתן לקנות בארץ מערכת דומה אבל חוטית. להתחיל להעביר חוטים בכל החצר , לא נראה לי רעיון מושך במיוחד

• חברי המעגל הראשון
פורסם

1. אני יודע לקרוא אנגלית ולהבדיל בין מחיר של משלוח לארה"ב למשלוח בישראל

http://www.ebay.com/itm/New-4-CH-Network-Video-Recorder-Wireless-IP-Security-HD-Camera-NVR-System-/191075482038?ssPageName=ADME:L:PMR:US:1123

הנה המוצר , כמה עולה משלוח ? לישראל ?

59$, כמה הוא דרש ממך?

פורסם

עדכון מצב :

הבנז*#$#@ה פתח unpaid case למרות המיילים ששלחתי ונשארו ללא תגובה

בבדיקה מעמיקה גיליתי שזה נגד המדיניות של ebay לשנות את מחיר המשלוח בדיעבד (הגיוני )

http://pages.ebay.com/help/buy/appeal-unpaid-item.html?ssPageName=ADME:X:UPIOB:US:1403

זה הפך מבחינתי לענין עקרוני , הגשתי תלונה ל ebay לשירות לקוחות , נראה מה יקרה ביום הקרוב

פורסם

עדכון נוסף, שירות הלקוחות של איביי חזרו אלי, כתבו מייל באורך הגלות, שסיכומו, אני צודק, עברו על התכתובות ואמרו שצדקתי שפניתי אליו קודם, הבטיחו לבטל את גם את הרישום על עסקה ללא תשלום

פורסם

מקווה שיזהירו אותו שלהבא שלא ישנה את מחיר המשלוח.

גם אם זכו במחיר זול יותר, מחיר המשלוח נשאר כשהיה.

פורסם

תפרגן לו בכל מקרה בפידבק שלילי.

יש מוכרים מאוסים שצריך להעמיד אותם במקום (כן, בשבילם פידבק שלילי זה אסון)

לאחרונה אני נתקל ביותר ויותר מוכרים סיניים שמשחקים אותה ראש קטן, אחד - עברו כמעט 40 יום שאלתי מה קורה עם זה, הוא אמר "אההה, החברת שילוח החזירה לנו את המוצר כי היה צריך לשלם עליו עוד תוספת מס, אני אזכה אותך בלה בלה בלה" - יא חתיכת בנשלזונה, אתה כבר לפחות חודש שלם יודע שהמוצר חזר אליך ולא נשלח אז למה אתה מחכה?? (פידבק חיובי הוא לא יקבל, למרות שהוא התחנן לקבל הדביל).

שימו לב אגב שאם מוצר שהזמנתם לא מגיע תוך 45 יום הכיסוי של איביי בטל (יש להם המון ללמוד מעלי-אקספרס), המוכר תמיד יציע לשלוח לכם חדש או לזכות, לעולם אל תבקשו שישלח שוב, הם בחיים לא שולחים. שיזכו ובמקרה הכי גרוע תקנו שוב מאותו מוכר.

פורסם

שימו לב אגב שאם מוצר שהזמנתם לא מגיע תוך 45 יום הכיסוי של איביי בטל (יש להם המון ללמוד מעלי-אקספרס), המוכר תמיד יציע לשלוח לכם חדש או לזכות, לעולם אל תבקשו שישלח שוב, הם בחיים לא שולחים. שיזכו ובמקרה הכי גרוע תקנו שוב מאותו מוכר.

לא נכון! - בנובמבר השתנו הכללים (כל אחד קיבל מאיבי ופיפל את העדכון) וכעת יש 180 ימים שאפשר לקבל החזר

וידאתי את זה אפילו טלפונית עם פיפל בארץ כך שממש אין למה למהר יותר בעסקאות חדשות, במיוחד בארץ שיש המון בעיות בדואר.

קובי

:-)

פורסם
לא נכון! - בנובמבר השתנו הכללים (כל אחד קיבל מאיבי ופיפל את העדכון) וכעת יש 180 ימים שאפשר לקבל החזר

וידאתי את זה אפילו טלפונית עם פיפל בארץ כך שממש אין למה למהר יותר בעסקאות חדשות, במיוחד בארץ שיש המון בעיות בדואר.

מדובר בעיסקאות דרך איביי בלבד או בכל עיסקת פייפאל?

עד לפני שבועיים, כשבדקתי לא היה ניתן לערער לאחר יותר מ 45 יום מביצוע העיסקה.

• תוכן חדש...