Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לא מקבל חשבונית על כביש 6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4174 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יצא לי לסוע בכביש 6 על שני רכבים שונים בהפרש של כשבוע בין נסיעה לנסיעה.

את החשבונית על האוטו הראשון (של המשפחה) כבר קיבלתי לפני יותר מחודש וסגרתי את התשלום.

לעומת זאת, את החשבונית לתשלום על האוטו החדש (שקניתי ביד שניה) עד היום לא ראיתי.

מכיוון שאני יודע שאין מתנות בחינם (וכנראה קנס שעלול להגיע על אי תשלום), הנושא הזה נראה לי קצת חשוד והייתי רוצה להבין מאיזו סיבה זה לא הגיע עד היום (עברו כבר יותר מחודשיים).

באתר של כביש 6 אני לא יכול לקבל מידע מבלי מספר סידורי של חשבונית אז אני די תקוע.

יכול להיות מצב שלבעל הרכב הקודם היה מנוי לכביש ולכן התשלום אוטומטית נסגר על חשבונו?

פורסם

אכן המון זמן.

כשאני עולה עם רכב שלא נסעתי איתו בעבר בכביש,לוקח כמעט שלושה חודשים עד לחשבונית המיוחלת.

בנסיעות הבאות כשהרכב כבר עבר פעם אחת שם,הזמן מצטמצם מעט לחודשיים +/-.

למה כל כך הרבה זמן? לדרך ארץ הפתרונות.

מנוי פסקל\וידאו\הוראת קבע? כביש שש עם כל המוניטין המפוקפק שלהם לעולם לא יזכו לגישה לכ.אשראי שלי.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

מתי ואיך מחליטים מתי לקנוס מישהו שלא שילם על הנסיעה בכביש, במקרה ואיך שנאמר פה, זמן קבלת החשבוניות יכול להשתנות מרכב לרכב?

פורסם

כנראה שלבעל הרכב הקודם היה מנוי ששכח לבטל, זו האפשרות הסבירה ביותר

פורסם
אכן המון זמן.

כשאני עולה עם רכב שלא נסעתי איתו בעבר בכביש,לוקח כמעט שלושה חודשים עד לחשבונית המיוחלת.

בנסיעות הבאות כשהרכב כבר עבר פעם אחת שם,הזמן מצטמצם מעט לחודשיים +/-.

למה כל כך הרבה זמן? לדרך ארץ הפתרונות.

מנוי פסקל\וידאו\הוראת קבע? כביש שש עם כל המוניטין המפוקפק שלהם לעולם לא יזכו לגישה לכ.אשראי שלי.

הם צריכים להגיש בקשה למשרד הרישוי כדי לקבל את שם בעל הרכב, זה לוקח זמן.

הם מאוד ישמחו שאתה תתקשר קודם לכן ותאמר שאתה נסעת שם, בכל מקרה לדעתי זה אחריות שלך בתור מי שמשתמש בכביש לוודא שאין לך חוב.

באירופה אתה צריך לשלם במזומן בעמדות בכביש - אתה מעדיף את זה?

אני גם לא מבין מה הבעיה במנוי שם? דווקא אני מאוד מרוצה מהמנוי פס-קל שלי , החשבונית מגיע במייל כולל פירוט ולא רק לינק לאתר שלהם כמו בחברות אחרת.

לגבי קנסות על איחור בתשלום , יש ועדה ממשלתית שאחראית לאשר את גובה הקנסות וכו זה לא דרקוני.

אני נוסע כל יום בכביש 6 והדברים היחידים שיש לי לומר לרעתם זה שהם גובים תשלום גם בימים שיש פקקי ענק לא סבירים וגם שבאופן כללי התעריף לא זול בכלל (19.5ש"ח לנסיעה)

פורסם

חישוב התשלום עבור נסיעות בכביש 6 נעשה כל חודשיים בערך.

כנראה שהנסיעה הראשונה נעשתה סמוך לזמן שעשו סיכום נסיעות.

נסיעה שנייה - תחושב בסיום התקופה הבאה.

לגבי בעלות רכב - יש להם גישה ישירה לנתוני משרד רישוי

פורסם

לפי חצי שנה קניתי רכב ולפני חודש וחצי נסעתי בכביש 6, נזכרתי שלא קיבלתי חשבונית אחרי חודש וכשהתקשרתי למוקד של כביש 6 אמרו שלבעל הרכב הקודם יש מנוי פעיל והוא שילם את זה, ברור שכבר עדכנתי הכל וביקשתי לבטל ממנו את התשלום, חשבונית חדשה תשלח אליי הביתה בקרוב.

פורסם
באירופה אתה צריך לשלם במזומן בעמדות בכביש - אתה מעדיף את זה?

כן,שלם ושכח (נכנס,נוסע,יוצא,משלם,ושומר את העותק מקור)

אבל כנראה שאני במיעוט..שיהיה :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם (נערך)

יש לי מנוי בכביש 6 כבר למעלה מ-8 שנים, במנהרות הכרמל מיום פתיחתן (4 שנים). עם מנהרות הכרמל לא היו לי בעיות, מכביש 6 קיבלתי פעם אח חיוב שגוי, פניתי טלפונית ולאחר שבועיים קיבלתי צ'ק עם ההחזר.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

קרה לי לפני כמה שנים שרכשתי את הרכב, מסתבר שהחיובים היו מגיעים לבעלת הרכב הקודמת שהיה לה מנוי על כביש 6, לפני שאתם שואלים - איך לא שמה לב? היא היתה נוסעת באופן יומיומי על הכבישים המדוברים לכן הנסיעות הבודדות שלי נבלעו אצלה.

ברגע שעליתי על זה יצרתי עימה קשר ואמרתי לה שאני רוצה לשלם לה , היא סירבה ובכביש 6 הסבו את הרכב מאותו רגע של השיחה עליי. מאז הכל תקין ויש גם את הפסקל גם ברכב.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

• תוכן חדש...