Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פונטו 2002 מגמגם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4211 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלשום האוטו (פונטו ידנית 2002) התחיל לגמגם באמצע הנסיעה בכביש מהיר ונדלקה נורית של הזרקת דלק(ככה רשום בחוברת). לקחתי את האוטו למוסך והבחור אמר שצריך להחליף כהל, החליף יחד עם 4 פלגים, הבעיה לא נפתרה אז הוא אמר שהלך המחשב ליד הבית מצערת. בקיצור הוא נתן לי מחיר של 2700 לחדש כולל הטיפול הקודם ו 2000 לשיפוץ המחשב הקיים כולל המחיר הטיפול הקודם. ששמעתי על המחיר הזדעזתי ולכן אמרתי שאבדוק בפורומים ואשאל כאן. ראיתי שמלא מדברים על ניקוי בית מצערת ולא החלפה או שיפוץ. האם יש מצב שיש פתרון זול יותר או שהוא אמין איתי ואין דרך אחרת?

תודה.

פורסם

אני הייתי מתחיל במשהו פשוט וזול יותר וזה ניקוי בית מצערת.

במידה וזה לא נפתר, סביר להניח שזו בעיה במחשב המצערת.

יש אפשרות להחליף רק אותו דרך הזמנה מדוייקת לפי אותו מק״ט באייבי בעלות זולה יותר.

שי.

>>>Fiat Punto Spice Dynamic v16 2005<<<

פורסם

ראשית יש לבצע סריקת תקלות ולשלוף קוד תקלה. ניראה שהמוסך שלך עובד בשיטת מצליח ואם הבעיה לא ניפתרה שיחזיר לך את הקוייל שלך ודרוש את הכסף חזרה. האם ניבדקו חוטי ההצתה בעצמם? האם ניבדקו המזרקים?

פורסם
ראשית יש לבצע סריקת תקלות ולשלוף קוד תקלה. ניראה שהמוסך שלך עובד בשיטת מצליח ואם הבעיה לא ניפתרה שיחזיר לך את הקוייל שלך ודרוש את הכסף חזרה. האם ניבדקו חוטי ההצתה בעצמם? האם ניבדקו המזרקים?

מסכים! 1+

>>>Fiat Punto Spice Dynamic v16 2005<<<

• תוכן חדש...