Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4201 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש להורים שלי הונדה סיויק היברידית שנת 2008

כשאני בודק במחשב רכב את צריכת הדלק זה נע בין 9.7 ל 10.5 שזה המון גם לרכב מונע בנזין רגיל

כמובן שבאתר הונדה כתוב שהצריכה היא 5.7 אבל גם אם במציאות זה היה קצת יותר גבוה אפי 7 8 עדיין מדובר בצריכה גבוהה.

הבעיה השניה שהמזגן חימום לא מוציא חום.

תודה לעוזרים

פורסם

לגבי המזגן אני לא יודע,

אבל צריכת דלק לא מודדים דרך מחשב.

מתדלקים מיכל מלא, מאפסים את הק"מ ונוסעים עד שמגיעים לרבע טנק, ממלאים שוב, מחלקים את כמות הק"מ בכמות הליטרים שתדלקת, וכך תדע מה צריכת הדלק.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

צריכה זאת מתקבלת באיזה תנאים? עירוני?בין עירוני?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יתכן ששתי הבעיות קשורות,

אם המנוע לא מגיע לטמפרטורת עבודה אז לא יצא חום ממערכת האיוורור וצריכת הדלק של הרכב תהיה גבוהה.

האם יש בדגם הזה מכוון טמפרטורת נוזל קירור?

אם כן מה הוא מראה בשיוט?

יום טוב גם לך

פורסם

נראה לי שהמנוע כן מגיע לטמפרטורת עבודה.

ולא ידוע לי שיש מכוון כזה.

יכול להיות שיש קשר לנוזל עצמו שיש ברדיאטור? כי יש שם מים ולא נוזל קירור

פורסם

המדיד (של החום) ברכב יציב. לא עולה ויורד או תקוע..

לגבי ההתעללות אין לי מושג, אני מסביר להם כמה פעמים.

לאבא שלי אין כ"כ זמן, ואמא שלי אין לה מושג בזה.

כנראה אני אצטרך לעשות מעשה.

איזה נוזל קירור ההונדה צריכה.?

ואתה יודע אם יש לה בורג ריקון למטה.?

פורסם (נערך)
יש מישהו עם רכב דומה שיכול להגיד כמה המחשב מראה על צריכת דלק?

עד לפני 3 חודשים הייתה לי סיביק הייבריד 2007.

צריכה ממוצעת לאורך 120000 ק"מ ללא איפוס היתה לי 6.6 ליטר\100 ק"מ

שים לב ,למחשב דלק יש שני מצבים:צריכה בכל רגע נתון וצריכה ממוצעת. אתה בודק צריכה במצב נכון?

עריכה אחרונה על ידי leo69

Talbot Horizon->Seat Ibiza->Mazda 121->Toyota Yaris->Toyota corolla->Toyota Runx->Honda Civic--Mazda3 2.0 Spirit

פורסם

תודה רבה על המידע אחי.

החישוב של רגע נתון נמצא במסך העליון צד שמאל, יש כפתור שמחליף בין מדיד החום, לבין צריכה של רגע נתון.

והחישוב צריכה ממוצעת נמצא מתחת למחוג הטורים..

• תוכן חדש...