Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4215 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

את הערפל הזה אני מכיר יותר מידי מקרוב, ופנסי הערפל הקדמיים וזה האחורי שלי עובדים שעות נוספות בבקרים.

יחד עם זאת, אני נתקל בתופעה של נהגים שנלחצים ומדליקים את אורות המצוקה שלהם לאורך קילומטרים של נסיעה במהירות זחילה.

מקרה שקרה,

כרגיל, ערפל בעמק. נוסעים במהירות זחילה בכביש 66, כאשר אני פתאום רואה טנדר שמופיע לפניי עם איתות מצוקה עובד באמצע הנתיב!

בהתחלה חששתי שהוא עומד תקוע על הנתיב, נבהלתי ובלמתי קצת. כשהתקרבתי קצת יותר, הבחנתי שהוא נוסע, אבל בנוסף לפנס ערפל האחורי הפעיל גם את האיתותים.

אז השאלה שלי היא: נראה לכם הגיוני לנסוע עם איתות מצוקה לאורך קילומטרים בכביש מהיר? אז מה אם יש ערפל?

הפנס ערפל עושה עבודה מצוינת, תסתפקו בו ולשם כך הוא נועד. אני טועה? מי המציא את השיטה הזאת להפעיל פנסי איתות חירום תוך כדי נסיעה, זה כתוב בתקנות?

D0714320.AVI_snapshot_07.11_[2014.12.31_18.26.41].jpg

D0724340.AVI_snapshot_00.03_[2014.12.31_18.21.12].jpg

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מיותר לחלוטין.

בערפל כבד מומלץ להפעיל את אור הערפל האחורי שעוצמתו כשל פנס בלימה, ולא להפעיל את האורות הגבוהים, מאחר ועלולים להסתנוור מהחזר האור.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

יש לי בעיה בבראבו שאורות איתות נדלקים בבלימה שהיא לא בהכרח חירום (היא כן יותר מהרגיל, אך ממש לא חירום או אפילו מתקרב להפעיל ABS).

מה הבעיה? שזה נכבה רק אם אני לוחץ על כפתור אורות האזהרה, לא לבד, ונסעתי לא פעם ק"מ שלמים עם זה עובד בלי לשים לב.

לא סביר שזה המצב אצלם, אבל לך תדע.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

חלק ניכר מהנהגים מתיחסים לגשם קל כאסון טבע וערפל כקטסטרופה. הם גם בטוחים שכל צעדי המנע שהם נוקטים מראים על זהירות מופלגת...

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הטנדר כנראה לא רואה שום דבר (בטח כל השמשה שלו הייתה אדים) אז בגלל שהוא נוסע מאד לאט הוא הדליק את אורות המצוקה, כמו רכב שמלווה שיירת אופניים.

אם זה נכון או לא, קשה לי לקבוע. מצד אחד זה עוזר לנראות שלו, מצד שני זה דיי מפגר כי רואים בבירור את אור הערפל האחורי שלו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

האמת שזה נראה לי די הגיוני. בערפל כבד אולי גם הייתי מדליק 4 וינקרים בנוסף לפנס ערפל אחורי על מנת להגדיל את הסיכוי שנהג שנוסע מאחורי יראה אותי מוקדם יותר. כבר קרה לי שבערפל, נהג גיבור כמעט קיצר לי את החלק האחורי של האוטו.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

אני בעד שכל נהג שחווה חוסר שליטה ברכב בעקבות מזג אוויר, תוואי, או תקלה טכנית, אשר בעקבותה נוסע במהירות שהיא נמוכה משמעותית מהמהירות הנהוגה בכביש יפעיל את "אורות המצוקה" כי לשם כך הם נועדו.

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם

בערפל כבד אני גם מדליק איתות חירום,שיראו אותי טוב יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

תפעיל את אור הערפל האחורי במקום להפעיל את ארבעת הוינקרים. בחלק מהמקרים זה עשוי להיראות לרכבים שמאחוריך שאתה תקוע, כשבפועל אתה בתנועה. תחת ערפל כבד זה מאוד טריקי.

היתה לי נסיעה לילית בכביש הסרגל במהלך 2013 תחת ערפל כבד במיוחד. זה בפירוש אחד המצבים היותר מלחיצים שנהג יכול להתמודד עימו. מדובר על ראות של מטר וחצי, שניים קדימה לכל היותר.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

מאחור אני מפעיל,אבל מקדימה...

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני נוסע עם אורות רגילים ולא אור גבוה,הורדת האלומות עוזרת במשהו?

פורסם

מעניין... תודה על העצה ננסה זאת.

פורסם

בערפל אני גם כן נוסע עם 4 וינקרים פועלים, כאשר נוסע במהירות נמוכה מהרגיל, שכולם יראו אותי, יש אנשים "מעופפים" על הכביש, ואני לא מוכן לנדב את הטוסיק של הרכב שלי בגלל חוסר זהירות שלהם.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• תוכן חדש...