Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4215 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא רואה שום בעיה בהדלקת אורות מצוקה בתנאי ראות לקוייה, זה לא אמור להוות בעייה או להטעות בדרך זו או אחרת וההנחה שרכב עם איתותי מצוקה זה "רכב עומד" שגויה מהיסוד.

תקלה במהלך נסיעה, נסיעה במהירות חריגה מהמהירות החוקית, התראה על מפגע- כל אלה הן סיבות לגיטימיות והגיוניות להפעלת איתותי מצוקה.

STIO,

נסעת בכביש בתנאי ערפל ו"פתאום" הופיע מולך רכב מסחרי ונלחצת, יכול להיות שמה שאמור להטריד אותך זה פחות העובדה שהוא הפעיל איתותי חירום ויותר האפשרות שאולי נסעת מהר מדי לתנאי הדרך שכן אם היית נוסע בהתאם לתנאי הדרך לא היית אמור להיות מופתע מהופעת רכב מלפנייך שכן הוא היה נכנס לשדה הראייה שלך בהדרגה.

מעבר לזה, עזוב איתותים ופנסי ערפל, תדליק את השעון חום וסגור עניין.

:wink:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה עניין של שניות, וכן - נסעתי קצת יותר מהר ממנו אבל במהירות סבירה לתנאי הדרך. הוא יצר פקק ענק מאחוריי, כנראה פחד לנסוע ונכנס ללחץ.

הנוסעים בתוך הרכב שלי שאלו "מה יש לו", הסברתי להם שהוא מפעיל איתות חירום בגלל ערפל...

פורסם

איתות מצוקה בתנאי ראות קשים במיוחד עוזר גם "לסמן" את מרחב האוטו, ואת הפינות שלו. לא מעט פעמים פנס הערפל נמצא במרכז הרכב ומקשה מאד במקרי חירום\ נראות קיצניים, לראות את הנפח או את קווי המתאר של הרכב.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם

נסעת בכביש בתנאי ערפל ו"פתאום" הופיע מולך רכב מסחרי ונלחצת, יכול להיות שמה שאמור להטריד אותך זה פחות העובדה שהוא הפעיל איתותי חירום ויותר האפשרות שאולי נסעת מהר מדי לתנאי הדרך שכן אם היית נוסע בהתאם לתנאי הדרך לא היית אמור להיות מופתע מהופעת רכב מלפנייך שכן הוא היה נכנס לשדה הראייה שלך בהדרגה.

מעבר לזה, עזוב איתותים ופנסי ערפל, תדליק את השעון חום וסגור עניין.

:wink:

+1 לשעון החום

+2 להתאמת מהירות לתנאי הדרך, לעולם אל תסע מהר יותר ממה שאתה רואה, הכביש הוא לא WRC ולא יושב לידך נווט עם pace notes, אם הופתעת, נהגת מהר מדי לתנאי הדרך (בערפל כבד, 60-70 עלול להיות מהר מדי גם אם אתה על כביש 6).

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

מעולם לא הפעלתי מאותתי חירום כשנהגתי בערפל, יכול להיות מעבודה שאני מרגיש בטוח יותר שיש לי 2 אורות ערפל אחוריים שמכסים את הבגאז' בצורה מוגזמת ;)

והאמת שאני כנראה גם לא אפעיל מאותתי חירום אלא אם כן באמת יהיה מצב חירום כגון חיות בכביש , רכב תקוע , רוכבי אופניים או כל דבר שמצריך עירנות מוגברת (שחסרה מאוד בתרבות הנהיגה בארצנו הקטנה).

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם
+1 לשעון החום

+2 להתאמת מהירות לתנאי הדרך, לעולם אל תסע מהר יותר ממה שאתה רואה, הכביש הוא לא WRC ולא יושב לידך נווט עם pace notes, אם הופתעת, נהגת מהר מדי לתנאי הדרך (בערפל כבד, 60-70 עלול להיות מהר מדי גם אם אתה על כביש 6).

שעון חום יהיה ולא ברכב הזה, אל דאגה. חוץ מזה לפי גל הקור הכבד שצפוי מאמצע שבוע הבא אתם תצטרכו שעון קור ולא חום...

וניסיתי לכתוב מקודם שאני הייתי על מהירות סבירה, זה הוא שנלחץ ונסע במהירות נמוכה ממה שהתנאים מאפשרים. בכל מקרה נכון שקצת נבהלתי, אבל בכלל לא התקרבתי אליו.

ועזוב שטויות, לא עדכנת אותי מה עלה בגורלה של מכונת הכביסה...

פורסם

+3 לשמירת רווח. דווקא בערפל אנשים נצמדים לנהג מולם ועוקבים אחריו כי הם לא רואים את הכביש טוב. מלבד הסיכון הגבוה להתנגשות חזית-אחור (שגובר בשל הראות ואחיזת הדרך) זו אחת הדרכים הכי טובות לעקוב אחרי מישהו לתוך התעלה, מעקה, עץ (מחק את המיותר) בצד הכביש.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
ועזוב שטויות, לא עדכנת אותי מה עלה בגורלה של מכונת הכביסה...

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

משהו כזה....:)

התושבת שם הייתה גמורה ממש ואחרי חודש עבודה הויברציות שיבשו משהו במחשב... מפה לשם, יש אחלה שירותי כביסה בטכניון :)

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...