Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4168 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי ברשותך, שלחתי לך התיחסות בפרטי

באמת על פי מה שמצאתי בחול אודות התקנים שמצוינים בספר רכב (tl 825 06 vw 7 50 73 ) אז צוין שם 62A.

השאלה אם זה תווך בין 36-62A ואז 55A זה תקין, או שחייב 62A.

תודה (חזרתי על השאלה פה לטובת מי שיחפש בעתיד)

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
היי ברשותך, שלחתי לך התיחסות בפרטי

באמת על פי מה שמצאתי בחול אודות התקנים שמצוינים בספר רכב (tl 825 06 vw 7 50 73 ) אז צוין שם 62A.

השאלה אם זה תווך בין 36-62A ואז 55A זה תקין, או שחייב 62A.

תודה (חזרתי על השאלה פה לטובת מי שיחפש בעתיד)

מצבר של 55AH בעל כושר התנעה נמוך עלול לגרום במשך הזמן לתופעה של התנעה ארוכה/קשה.

שלח לי למייל את הפרטים שביקשתי.

איזה כייף לי :)

פורסם

לאורן,

לפי מספרי PR שמופיעים בספר הרכב שלך המצבר המקורי שהגיע עם הרכב הוא:

J1L = Battery 280 A 60 Ah

כושר התנעה של 280A לפי תקן DIN אשר מקביל ל-480A לפי תקן SAE או 340A לפי תקן IEC (בערך).

פורסם

תודה רבה מרק, נגזר ונשמר :)

אם אני מבין נכון, משמעות הדבר ששני מצברים 60AH לא דומים האחר לשני, ולכל אחד כושר התנעה שונה? איפה ניתן למצוא את הנתונים הללו על המצבר?

אם אני עכשיו אבחן את המצבר שיש לי, אמור להיות מצוין גם נתון כושר ההתנעה עליו?

פורסם

אכן לא תמיד שני מצברים בעלי קיבולת של 60AH תוצרת ייצרנים שונים או טכנולוגית ייצור שונה כושר ההתנעה זהה.

לפי התקן אכן הנתונים צריכים להופיע על המצבר לדוגמא מצבר תוצרת בוש שרכשתי.

מצבר בוש-נקנה ב-2014-2.jpg

מצבר בוש-נקנה ב-2014-3.jpg

• תוכן חדש...