Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4187 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אהבתי את טעמו יותר מאשר הנס קפה הרגיל.

מעניין אם אפשר להכין בבית ?

ערבבתי נס קפה עם שוקולית ויצא כמו שוקו חזק מדולל במים, בכלל לא הזכיר את טעם המוקה.

אם יש רעיונות ,אשמח לנסות .

פורסם

הקטע הוא שכשאתה מכין את זה בבית בתור נס, אתה משתמש בהרבה מים, ושוקולית משום ממש לא אוהבת מים. בבית קפה מכינים לך את זה עם מנת אספרסרו וחלב מוקצף שבתוכו שמו את אבקת השוקו.

מה שאתה יכול לנסות, זה כזה דבר: עזוב את המים, תשתמש בחלב.

קח פינג'ן קטן ותרתיח בו חלב, תוך כדי הרתחה, ותוך כדי ערבוב, תוסיף אבקת שוקולית, או אפילו יותר טוב - כמה קוביות של שוקולד איכותי (הבעיה היא שצריך הרבה קוביות). ברגע שהחלב רתח תשפוך אותו לכוס שבה הכנת מראש כפית נס קפה (או כמה שאתה אוהב) ותראה מה יצא.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

תודה, אנסה.

יש לי גם מכונת קפה, משום מה לא ניסיתי להכין בעזרתה.

עם המכונה אני מכין אספרסו, קפוצ'ינו (יש במכונה מקציף טוב למדי וקניתי גם קנקן נירוסטה ייעודי להקצפה) כל זה בשביל האורחים

אני לא שותה קפה חזק, רק נס.

לפני חודש מצאתי את המוקה וכאמור, זה ממש טעים לי.

פורסם

אל תשתמש במקציף המובנה!!! אתה תמשיך להוציא ממנו חתיכות שוקו חודשים אחר כך. להקציף בקנקן זה רעיון טוב יותר, אבל שים לב שאתה מנקז אדים לפני ואחרי (כדי שהשוקו לא ישאב לתוך הפיה).

לשתות מוקה זה בסדר, אין מה להתבייש בזה, זה כמו השנדי של הקפה'ים. :wink:

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אם יש לך מכונת אספרסו הכי פשוט

מנת אספרסו , חלב מוקצף וכפית שוקולית

הכל ביחד בכוס קיבלת קפה מוקה

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
אתה מתכוון ל"מוקה" שנמכר בבקבוקים בסופר, ליד השוקו? או לזן קפה שקיבל את שמו מעיר הנמל בשם זה בתימן?

#שותי_קפה_עילאיים_ואנינים

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

200-300ml חלב (200ml לחמם+100ml קר)

כפית נס קפה

כפית שוקולית

0.5 כפית סוכר

לחמם חלב על אש נמוכה אחרי כמה דקות להוסיף שוקו ולערבב, להרתיח חלב אבל שלא יגלוש.

לשים קפה לתוך כוס ועליו לשפוך את החלב הרותח

להוסיף סוכר

להוסיף 100ml חלב קר-הוספת החלב עשתה את ההבדל, ללא החלב הנוסף יוצא שוקו עם נס קפה, טעים לכשעצמו אבל לא מזכיר את טעם המוקה.

לרוויה

פורסם

אוקטביה,

אם אתה אומר שהקפה מוקה באבקה יקר,

אז המתכון שלך לדעתי עוד יותר יקר, כי החלב לא זול בימינו.

מה שבטוח, שלך יותר טעים...

• תוכן חדש...