Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4168 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

חיברתי את המתאם (הסיני) לרכב, וחיברתי דרך BT לנייד.

ניסיתי לראות אילו פרמטרים ניתן להציג בנייד, עד שלפתע נשמע רעש של מנוע חשמלי (למרות שהרכב כבוי) מכיוון תא המנוע.

הוצאתי את המתאם מהשקע אך רעש המנוע החשמלי לא פסק. בנוסף, המנוע מסרב להניע בשלב זה, ולכן נתקתי את המצבר כיוון שלא מצאתי פתרון אחר.

חשבתי שהמתאם רק מציג את הפרמטרים השונים בנייד ולא גורם לשינויים כלשהם ברכב, נראה שטעיתי.

אשמח לדעת מה ניתן לעשות על מנת להשיב את המצב לקדמותו.

Simplicity is the ultimate sophistication" - Leonardo da Vinci"

פורסם

עד כמה שידוע לי לא ניתן לשנות ערכים של המחשב דרך התוכנות של הפלאפון.

עם איזה תוכנה השתמשת? ואילו פעולות ביצעת לפני שזה קרה?

פורסם

Torque חינמית

סה"כ ניסיתי לבדוק אילו פרמטרים ניתן לראות דרך המתאם (נראה שמעט מאוד ברכב זה).

ניסיתי להעלות דרך האפליקציה "Add display" מספר פרמטרים כגון: O2 Volts Bank 1 & 2 , מתח מצבר, סל"ד, Fuel Trim Bank 1 & 2 וכו'

למעט סל"ד, טמפ' נוזל קירור ועוד פרמטר בודד, לא ניתן להציג על הנייד שום דבר.

באמת שלא ברור לי מה ביצעתי לא נכון

פורסם

נשמע כמו מתאם OBD תקול. האם השתמשת במתאם זה בעבר?

האם לאחר ניתוק המצבר והחזרתו המנוע החשמלי ממשיך לעבוד?

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

מוזר מאוד,אבל לא נראה לי שיכול להיות קשר,אולי צירוף מקרים,זה מתאם שנותן אינפורמציה,לא צ'יפ שמשנה פרמטרים ברכב,או שכנראה שהוא תקול ונשרף ולקח איתו על הדרך איזה רכיב אלקטרוני.

אני הזמנתי מאי ביי מתאם OBD בלוטוס של אקס טול,קצת יקר,בסביבות ה 400 שקל,אבל עובד מצויין

פורסם

לא נראה שזה צירוף מקרים, נראה שהמתאם דפוק ולקח איתו רכיב כלשהוא

שאלתי היא מהו אותו רעש מנוע חשמלי שמגיע מתא המנוע, יכול להיות שקשור במע' הפליטה?

פורסם

איזה מנוע יש לך ואיזה שנה הרכב?

אולי משאבת אויר? משאבת הגה?

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

שנה 2002, מנוע 1600 אוט'

נשמע כמו וונטה אבל בוודאות אלו לא הן שמרעישות.

לא חושב שמשאבת הגה עושה כזה רעש, אני יכול לבדוק מחר. לגבי משאבת אוויר אשמח לדעת האם נמצאת ברכבי.

לגבי משאבת דלק, היא לא נמצאת במיכל הדלק מתחת למושב האחורי?

פורסם

ברצוני לציין שלפני שהזמנתי רכיב מאנג'י(ותודה להם) הזמנתי מאיביי. כאשר הוא הגיע אליי בדואר לפני שבועיים הומאתי את הרכיב של אנג'י וחיברתי את הרכיב הכחול מאיביי(או יותר נכון מסין) וקרה לי משהו מוזר באוטו:התחלתי נסיעה והאוטו התחיל להשתנק ולקפוץ ולוח השעונים השתגע כמו שלוחצים על הגז לסירוגין במהירות. בהצחלה לא קישרתי זאת מייד לרכיב אבל מייד הוצאתי אותו והרכב נסע כרגיל. חיברתי את הרכיב הלבן של אנג'י חזרה והכל בסדר. למחרת ניסיתי שוב לחבר את הכחול הבעייתי והתופעה חזרה.אז כמובן שיותר לא חיברתיו כדי לא לגרום נזק למערכת אצלי.

לעניות דעתי- זה כנראה איזשהו קצר חשמלי באחד המעגלים שדופק משהו.

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

• ספונסר פורום
פורסם

בהחלט יתכן שאחד הפרמטרים השתבש מול המחשב. לדעתי הקשר עם המצערת החשמלית. תצטרך לבצע איתחול פרמטרים בעזרת הסורק המקורי.אתה מוזמן למוסך גבע להתחברות למחשב ללא עלות

מוסך גבע -איבחון תקלות ע"י טכנאי מומחה פיג'ו-סיטרואן ללא תשלום

אתר הבית שלנו | פייסבוק | שרשור חוות דעת ב-CarsForum

פורסם

אל תשכח לעדכן אותנו מה פתר את הבעיה.

בהצלחה

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שכחתי לעדכן

התקלה לא היתה קשורה ל-OBD. החלק החשמלי בסוויץ קיצר וכך נתן לסטרטר מתח קבוע, אף שהמפתח כבר הוצא מהסוויץ.

צירוף מקרים משונה...

• תוכן חדש...