Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4223 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מסיבה לא ברורה יש לי פוביה רצינית, ואני צריך לעבור טיפול.

אני לא מצליח להביא את עצמי למצב שבו אני הולך לעבור את הטיפול המדובר, בלי עזרה "חיצונית".

הבנתי שיש אפשרות בין היתר לעבור טיפול בסדציה (שנשמע קצת פחות חמור מהרדמה מלאה).

רציתי לדעת אם יש מישהו שעבר את זה ויכול לתת חוו"ד, כמו גם המלצה למקום טוב ואיכותי לעבור בו את הטיפול.

פורסם

מייק, הנושא מוכר לי מאוד. אשמח לדבר איתך בנושא, פנה אליי בפרטי.

כמו שהמגיב SAAY כתב, כשאומרים סדציה לרוב מתכוונים לטשטוש באמצעות תרופות ממשפחת הבנזודיאזפינים. האם זה פתרון קסם לבדו? בשבילי התשובה הייתה שלילית.

איני איש מקצוע, רק אדם שהזניח, סבל, שילם ביוקר, ומעדיף שאיש לא יעבור זאת.

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם

גם אם צריך הרדמה מלאה תעשה, סתם להמחשה, גם אמא שלי הייתה כמוך, ושנה שעברה היא סיימה טיפול שעלה קרוב ל300 אלף שקל,בערך 130 אלף ש"ח אחרי השתתפות של הביטוח שיניים שיש לה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

לא לכולם יש ביטוח שיניים.

בארה"ב מקובל ביטוח שיניים כחלק מביטוח בריאות של העבודה, ואז באמת יש אנשים שמוציאים את כל שיני הבינה בפעם אחת ובהרדמה מלאה (לדוגמא).

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם

ברור לי שהזנחה היא לא הפתרון, לכן אני בשלב זה לפני שאגיע לנקודת האל חזור בכל זאת רוצה למצוא את הדרך.

בעבר גז צחוק לא עזר, לכן חשבתי על "החמרת" שיטת הטיפול כדי שאפשר יהיה לטפל.

פורסם

איך הפוביה שלך מתבטאת?

לי רופא שיניים עושה בחילה, גיליתי שמלח שולחן על הלשון לפני הטיפול עושה עבודה טובה ופותר לי את הבחילות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לא אוכל לעזור לך, אבל לכל האבות (והאמהות) כאן - קחו את הילדים לרופא שיניים מגיל צעיר מאד (אפלו פחות משנתיים). כמובן לבחור ברופא שיודע לטפל בילדים, ולא רק בשיניהם.

עשיתי זאת עם שלושה ילדים, מבחינתם ללכת לרופא שיניים זו עוד משימה, לא יותר מפחיד מאשר לסחוב סלים מהשוק.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

פתרון קונבנציונלי נוסף:

תנסה ללכת לטיפול כשאתה שיכור.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אני מקבל צמרמורות בכל הגוף, נהיה לי "חם" בראש, נהיית לי סחרחורת ושחור בעיניים.

ואני מונע באופן פעיל ולא ב-100% רצוני את הטיפול.

פורסם

בפניך שתי אופציות :

1) תבקש מהרופא שלך מרשם לוליום/וובן ותעשה נסיון, יש לי רקורד לא רע עם חרדתיים שלקחו וליום לפני הטיפול

2) אם זה לא עובד תמצא מרפאה שמטפלת בדנטופובים. בביה"ס לרפואת שיניים אוניברסיטת ת"א יש את מחלקת מדעי ההתנהגות והם מבצעים שם גם טיפולי שיניים בשגרה, תנסה ליצור איתם קשר

הרדמה כללית או סדציה עמוקה צריכות להיות השלב האחרון מבחינתך, כי מעבר לטיפול הגדול (או לא גדול) שאתה הולך לעבור יש גם טיפולים בשגרה שאתה צריך לבצע כמו ניקוי אבן שבלעדיו הטיפול שלך יכשל - ואתה הרי לא מתכוון לעשות סדציה בכל פעם שאתה בא לשיננית

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

• תוכן חדש...