Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7878 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המערכת שלי בנויה מ :

HU - JVC KD-AR 300

COMPONENT - MOREL DOTEC MKII

REAR - JVC 3 WAY 240W

AMFI - ERA 800w

ANFI - PIONNER 780w

SUB - SPL

אני מעוניין להחליף את האחוריים שלי ה JVC לרמקולים אחרים , לפי דעתי אחרי שיפור הקומפוננט והסאב הם צורחים לפי על יתר המידה !

שאלות :

1) מה מומלץ מאחורה קומפוננט או 6X9 ( להזכירכם יש לי סאב )

2) איזה רמקול הייתם ממליצים לי לשים שם ?

נ.ב

האחוריים מקבלים הגברה משהו כמו 75 RMS

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

היתי מנסה לכייל את ההגברה כמו שצריך, אולי זה יפתור את בעיית הצריחה..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

קומפוננט עדיף, כשאתה מתקין מקדימה .. מאחורה הוא לא בדיוק מגשים את הייעוד שלו ..(במת צליל)

בכל אופן , היתי מנסה לפתור את הבעיה, לפני שהיתי מבזבז כסף.. אבל כל אחד והתקציב שיש לו..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

הבעיה עם ה6X9 הטוויטר לא נישמע כלכך טוב בווליום גבוהה !

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

בעיה זו יכולה להיפתר עם כיוונון של ההגברה כמו שצריך..

המשתמש עזב את הפורום.

• תוכן חדש...