Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4224 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מגנזיום שחור/לבן ב2500 לרכב חדש - איביזה: משתלם או לקנות פרטי אחכ?

האם יש יתרון שזה מגיע כביכול מהיצרן ככה?

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

"משתלם" זאת לא המילה בה הייתי משתמש לתאר את הרכישה של חישוק כזה. מדובר בפריט קוסמטי בלבד.

בדוק האם החישוקים שמוצעים לך הינם מקוריים (=טוב) או שמא מדובר במיטב תוצרת סין (=לא טוב).

צלצל לחנות חישוקים מתמחה ובדוק את העלות האלטרנטיבית, כולל זיכוי על הרביעיה המקורית.

יתרונות כשהחישוקים מגיעים מהיבואן:

1. נוחות - אין צורך לבצע החלפה בחנות מתמחה.

2. יש סיכוי שמדובר בחישוקים מקוריים ואלה בדרך כלל איכותיים יותר מחישוקים תחליפיים.

3. אם מדובר בחישוקים מקוריים, בדרך כלל ההתאמה הקוסמטית לרכב טוב מאוד.

חסרונות:

1. מבחר קטן יותר של אפשרויות מאשר בחנות מתמחה.

בהצלחה!

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

אוקיי, קיבלתי, תשובה עניינית! תודה

שאלה נוספת: למעט צבע , מגנזיום ומערכת מולטימדיה(דרך אגב כשמוכרים את הרכב, הקונה בדרכ מוסיף על זה?) הכוללת מסך מצלמת רוורס גיפיאס וכד

איזה תוספות נחשקות יש לאיביזה?

תודה

פורסם
אוקיי, קיבלתי, תשובה עניינית! תודה

שאלה נוספת: למעט צבע , מגנזיום ומערכת מולטימדיה(דרך אגב כשמוכרים את הרכב, הקונה בדרכ מוסיף על זה?) הכוללת מסך מצלמת רוורס גיפיאס וכד

איזה תוספות נחשקות יש לאיביזה?

תודה

לפי מה שאתה מדבר (ולפי הגלגלי מגנזיום) כנראה קנית את הדגם am5 שנמצא במבצע של 80 אלף מהחברה.

מציע לך לבדוק לגבי פנסי ערפל, סאנרוף, ומשענת יד.

בנוסף תנסה להוציא מהם חיישני רוורס שלא ראיתי שרשמת, טיפול ראשון חינם וטנק דלק מלא במעמד המסירה.

פורסם
לפי מה שאתה מדבר (ולפי הגלגלי מגנזיום) כנראה קנית את הדגם am5 שנמצא במבצע של 80 אלף מהחברה.

מציע לך לבדוק לגבי פנסי ערפל, סאנרוף, ומשענת יד.

בנוסף תנסה להוציא מהם חיישני רוורס שלא ראיתי שרשמת, טיפול ראשון חינם וטנק דלק מלא במעמד המסירה.

ב AM5 לנסות להוציא משהו במעמד העיסקה, זה כמו לנסות להוציא שערה מחזיר.

אבל שווה לנסות. אולי תצליח.

בכל מקרה כשתרצה למכור את הרכב בעתיד, לקבל עליו מחירון, {ללא התחשבות בתוספות המקומיות הללו}, זו תהיה ברכה!

מה שכן את הרכבים עם התוספות ייקנו מהר יותר. שוב, המילה "מהר" היא מושג זמן יחסית ארוך, לשוק מכוניות מת כמו אצלנו.

מצטער על הפסימיות אבל זו המציאות לצערי כרגע.

פורסם

סיכוי נמוך מאוד לקבל משהו על התוספות האלה בעת מכירת הרכב בעוד מספר שנים. הקונים רגילים לקבל את התוספות בחינם, או להתעלם מהן לחלוטין.

קיומן של התוספות יכול לקצר במקצת את פרק הזמן בו הרכב יעמוד למכירה וגם זה לא בטוח.

אין סוף לתוספות האפשריות לרכב. אציין כמה שקיימות לאיביזה (במחירים מפולפלים): חיישנים נגד התנגשות, מצלמת רברס, מראות מתכהות אוטומטית נגד סנוור, מראות מתקפלות חשמלית, וישרים מופעלים באמצעות חיישני גשם, מדבקות ספורט, בודי קיטס של איביזה קופרה, ועוד.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
"משתלם" זאת לא המילה בה הייתי משתמש לתאר את הרכישה של חישוק כזה. מדובר בפריט קוסמטי בלבד.

בדוק האם החישוקים שמוצעים לך הינם מקוריים (=טוב) או שמא מדובר במיטב תוצרת סין (=לא טוב).

צלצל לחנות חישוקים מתמחה ובדוק את העלות האלטרנטיבית, כולל זיכוי על הרביעיה המקורית.

יתרונות כשהחישוקים מגיעים מהיבואן:

1. נוחות - אין צורך לבצע החלפה בחנות מתמחה.

2. יש סיכוי שמדובר בחישוקים מקוריים ואלה בדרך כלל איכותיים יותר מחישוקים תחליפיים. יש גם סיכוי לסתם משהו זול. על מקורי אם יש בכלל - תשלם והרבה

3. אם מדובר בחישוקים מקוריים, בדרך כלל ההתאמה הקוסמטית לרכב טוב מאוד.

חסרונות:

1. מבחר קטן יותר של אפשרויות מאשר בחנות מתמחה.

2. מחירים גבוהים יותר מאשר במקום אחר

בהצלחה!

ההערות הן כמובן שלי ואינן במקור.

alfa 156 2.5.

פורסם

אז ככה בהתחלה רציתי רכב כחול / אדום על ג׳אנט לבן. והמשפחה אמרו שחסר לי יום בשבוע. אז ירדתי מהעניין(;

לכן בחרתי שחור מטאלי על גאנט שחור(עם הפס אדום בקטנה כמו בתמונה). מקווה ב״ה שיצא מושלם. וכן קניתי את הam5. אנחנו במשפחה חולים איביזה. כרגע יש לי איביזה אפורה מטאלי 2011 גימור ספורט 1600 אוט׳. ב1989 אבא שלי רכש איביזה crono 1200 הילוכים עם מנוע שבזמנו יצא מהמפעל של פורש. , היה רכב מפחידדד!!! ומאז התאהבנו. אני יודע שהגיר dsg היה לא מוצלח אבל תוקן ומתפקד יפה עם מנוע tsi. נקווה לטוב טפו טפו 5. (-:

• תוכן חדש...