Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4223 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה היה סתם לדוג. הכיתוב באנגלית מעל הדלתות האחוריית ״אוטו אמויישין״ נראה לי. מהיכן קונים? חייב משהו שונה קצת.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש לי הרגשה שלמגזניום שבתמונה אין שום קשר ליצרן ושאפשר להשיג ג'אנטים 15" באותה רמת האיכות מחוץ לסוכנויות של צ'מפיון בפחות מ2000 ש"ח.

לגבי המדבקה של אוטואמושן, מה בדיוק שונה בלשים מדבקה שיש לכל סיאט שניה בערך?

לגבי הסמלים של FR, אין בהם שום דבר קרבי כי בשנים האחרונות מדובר ברמת איבזור בלבד (במיוחד באיביזה שמגיעה עם מנוע וגיר זהים). זה נראה יותר בכיוון של לקנות חולצה בסופר ולגהץ עליה סמל של טומי.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

פות"ש,

המגנזיום נראה זבל סיני, לא משהו ששווה להשקיע בשבילו סכום כזה ואם כבר קנית איביזה חדשה ב-80 אלף אז לפחות תפנק אותה כמו שצריך.

לגבי כל המדבקות והשטויות האלה, כל מדבקה שתשים על הרכב ולא חשוב מה הכיתוב שלה או איזה ציור יש עליה, זה נראה פאתטי.

אבל...אם זה מה שעושה לך את זה וזה מה שיגרום לך להיכנס לרכב בכיף בבוקר, לך על זה. מה אכפת לך מה אחרים חושבים?

ועוד אבל...אם אתה כבר רוצה להשקיע ברכב, עזוב את היופי החיצוני שלו, האיביזה גם ככה יפה {אבל זה סובייקטיבי} וכל המוסיף גורע. שים לך איזה מערכת שמע טובה, תתפנק לך בשמע טוב ולא במשהו חיצוני שאנשים רק יסובבו עיניים ויגידו "איזה מתלהב".

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם
פות"ש,

המגנזיום נראה זבל סיני, לא משהו ששווה להשקיע בשבילו סכום כזה ואם כבר קנית איביזה חדשה ב-80 אלף אז לפחות תפנק אותה כמו שצריך.

לגבי כל המדבקות והשטויות האלה, כל מדבקה שתשים על הרכב ולא חשוב מה הכיתוב שלה או איזה ציור יש עליה, זה נראה פאתטי.

אבל...אם זה מה שעושה לך את זה וזה מה שיגרום לך להיכנס לרכב בכיף בבוקר, לך על זה. מה אכפת לך מה אחרים חושבים?

ועוד אבל...אם אתה כבר רוצה להשקיע ברכב, עזוב את היופי החיצוני שלו, האיביזה גם ככה יפה {אבל זה סובייקטיבי} וכל המוסיף גורע. שים לך איזה מערכת שמע טובה, תתפנק לך בשמע טוב ולא במשהו חיצוני שאנשים רק יסובבו עיניים ויגידו "איזה מתלהב".

זה הגאנט שמציעים בחברה חח

פורסם

וזאת בדיוק הכוונה, לא שווה לשלם על חישוקים כאלה סכום כזה, יש חברות איכותיות יותר שמציעות פריטים טובים יותר בפחות כסף.

אם זה מה שמגיע...סבבה תהנה מזה.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

גם אם זה לא ג'אנט מקורי (וכנראה הוא לא מקורי), עדיין לא נראה לי שהפער יצדיק לרכוש בחוץ.

אני מניח שההחלפה בחברה, איזון הגלגלים שם יעשו וכו', יהיה מקצועי ועדיף.

בהצלחה

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

המכשור בצ׳ק אפ מתקדם מאוד והסניפים ממש כמו בית מרקחת-, אני אישית עשיתי שמה כיוון פרונט לאיביזה 2011 40km צמיגים חדשים(פירלי) ועדיין הרכב מושך ימינה גם בכביש עירוני וגם במהיר. יש למישהו רעיון??? נ.ב עבר טסט שנתי השבוע חלק.

חרף העובדה שלא קשור אשמח לסיוע. תודה חברים.

• תוכן חדש...