Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4212 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי אפשרות לרכוש רכב שהבעלים שלו הוא תושב חוץ שעבד בארץ תקופה של שנתיים.

כל הנושא עדיין בבדיקה, לטענתו, הוא לקח את הרכב כשחזר למדינה שלו אבל מסובך ויקר מידי בשבילו לקבל רישוי מקומי לרכב.

הוא טוען שבארץ הוא שילם את כל המיסים והוא שולח לי את הרכב לארץ ואני מקבל אותו נקי מחובות מיסים או רישוי למיניהם.

כמובן שאני לא משלם כלום לפני שאני מקבל את האוטו לבדיקה כמו שצריך.

האם משהו מכיר תהליך דומה ויודע להגיד לי איפה אפשר לברר דברים ספציפים על הרכב (יש לי מספר שילדה) והאם במידה וכל מה שהוא אמר נכון האם יש לי איזה שהם הגבלות מכירה וכו׳ בגלל שהרכב יצא מהמדינה?

תודה

זיו

פורסם

מאוד דומה לאיזו תרמית מסריחה שרצה לאחרונה.

תן פרטים על האיש ועל הרכב. בד"כ אלה רכבי דיזל שמורים ומלוקקים (כביכול) שנמכרים במחיר סופר אטרקטיבי.

פורסם

מצאתי את הפרטים בפורום, תודה רבה אין סיבה לפרטיות יותר, בדיוק אותה עקיצה

בשביל שיהיו פרטים בפורום

שם המוכר: Markus Steinhart

רכב: BMW X1 2013

שם החברה הלוגיסטית: VGT ProLogistics Europe

בינתיים אני ממשיך להתכתב איתם, נראה מתי הם יבקשו את הכסף כמו שהיה במקרים האחרים

בינתיים אני בשלב שקיבלתי את הדו״ח בדיקה מהחברה, והם שולחים לי את הרכב

פורסם

תנסה לכתוב להם שאתה יודע שזאת מזימה והם נחשפו,מעניין איך יגיבו.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

יפסיקו להגיב, במקרה אני מהתחום של אבטחת מידע באינטרנט, הכל היה נראה לי מוזר אבל לא היה לי זמן ופשוט רק התכתבתי איתם.

היום כשהתחלתי לבדוק קצת יותר ראיתי כל מיני דברים בעייתיים, אז כתבתי בפורום

אני אתן להם להמשיך קצת, אולי ישלחו מספר חשבון או משהו ונוכל לעשות משהו...

• תוכן חדש...