Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4200 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מה נשמע חבר'ה ,

חבר קנה בשעה טובה רכב חדש עם 174000 קילומטר שנת 2001 ומעוניין לעשות יישור קו ,לא יודעים מהמוכר מתי נעשה טיימינג וכו'

אז זה טיפול כולל טיימינג שמן, פילטר שמן ,אויר ומזגן , פלאגים ונוזל קירור מחפש מוסך מומלץ ואמין הכי חשוב שמכיר את המנוע של הלאנטיס (1600) שידע לזהות אם ישנה תקלה למרות שאין . תודה מראש

עריכה אחרונה על ידי eellaadd2
פורסם

בתל אביב ממליץ בחום על מוסך רון, רחוב ישראל ב"ק 18 (תקרא קצת בפורום המון ממליצים)

בנתניה יש מוסך קטן שאני אישית טיפלתי בו בשם מוסך משה רבי באיזור תעשייה הישן (בכניסה מכביש 4)

פורסם

שמע את רון אני מכיר כבר קרוב ל4 שנים אני מטפל בו גם עם הפולו שלי ולפני זה עם גולף . לא ידעתי שהוא מטפל גם במאזדות אבל שווה לקפוץ אליו אז ?

• תוכן חדש...