Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4226 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

החלטתי להחליף את הפיג'ו 206 שלי ברכב חדש יותר

ואני מתלבט בין סיאט לאון 1.2tsi ידנית

סוזוקי קרוסאובר ידנית

ורנו קליאו 0.9 טורבו

על מה לדעתכם כדאי ללכת בהתחשב בזה שאני נוסע הרבה ככה שחשוב לי נוחות נסיעה וצריכת דלק טובה.

ושהרכב יהיה יחסית מרווח.

גם המלצות על דגמים נוספים יתקבלוץ

תודה

פורסם

הקליאו לא קשורה כאן. היא סופר מיני, השאר משפחתיות. אם אתה מחפש מרווח היא לא בשבילך...

הבחירה בין סוזוקי קרוסאובר לסיאט לאון היא עניין של השקפת עולם. סוזוקי קרוסאובר זה כמו ארוחה במקדונלדס. לא הכי טעים שיש, אבל אתה יודע בדיוק מה אתה מקבל. ועוד יותר חשוב - אתה יודע מה אתה לא מקבל - בעיות.

סיאט לאון זאת המסעדה החדשה הזאת. היא נראית מגניב, אתה רואה מלא צעירים שאוכלים שם בלילות ובא לך לנסות. אבל אתה גם יודע שלפעמים זה נגמר לא טוב..

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

חחחח אהבתי את האנאלוגיה

הקליאו בתמונה רק כי אהבתי את העיצוב ובמחיר טוב אתה קונה אותה ברמת איבזור וגימור גבוהים

פורסם

המקבילה הישירה של הלאון והקרוסאובר היא המגאן ולא הקליאו. אם תמצא אחת עם מנוע דיזל וגיר ידני זאת תהיה אופציה לא רעה. בוודאי חסכונית מכל סיאט או סוזוקי שתוכל לקנות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הלאון בגרסה הידנית הרבה יותר אטרקטיבית מהקרוסאובר, התלבטות בין השתיים היא No Brainer.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

גם אני ממליץ על הלאון. היא נוחה יותר, חזקה יותר ובסה"כ מכונית הרבה יותר טובה. הקרוסאובר אולי מעט יותר מאובזרת, אבל היא רק פוזה.

פורסם

מניסיון עם לאון 1.2 ידנית ולאון 1.8 DSG , ואחרי נסיעה גם בקרוסאובר, זה שני עולמות שונים.

הלאון הרבה הרבה הרבה יותר מהנה לנהיגה, ואין מה להשוות מבחינה דינאמית וכו'.

הקרוסאובר יותר משפחתית.

ככה כהשוואה פרועה, אין מה להשוות.

לאון.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

תודה רבה כל ההצעות.

בסוף עליתי קצת בתקציב וסגרתי על הונדה סיוויק האצ'בק ידנית (חדשה).

בחירה טובה לדעתכם?

פורסם

אז ביקשת עצה לגבי שלושה אופציות על הפרק, ואז הלכת והזמנת משהו אחר שבכלל לא ביקשת עליה חוות דעת...? [emoji2]

הסיוויק בסדר אבל גם לא מצטיינת בכלום (פרווה) חוץ מבגז׳ גדול במיוחד במידה ואתה צריך את המקום.

כרכב, הלאון מהווה חבילה עדיפה, זולה ומהנה יותר.

• תוכן חדש...