Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מי ברז - כן או לא?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4230 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא חפוף על נהלי התברואה לאחרונה, ובהחלט מודע לקיומם של מסננים וכו', אבל האם יש בעיה כלשהי עם שתיה של מי ברז בלבד (בלי מסננים, ישר מהברז)?

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא רק שאין אלא במרבית המקרים זה עדיף.

מי ברז נבדקים מספר פעמים ביום, מוכלרים ונמצאים ברמה מאוד גבוהה יחסית לנהוג אפילו בעולם המערבי.

לעומתם מים מסוננים הם אותם מי ברז אחרי סינון מכאני בלבד. אין ספיחה משמעותית של חומרים על ידי הפילטרים פרט לחול ואולי קצת חלודה (שלא מזיקים לבריאות).

מים מינראליים הם אותם מי ברז רק שבמקום לעבור בצנרת הביתה ולעבור הכלרה הם נארזים בבקבוקי פלסטיק שלא רק שמוסיף את שלו למים אלא גם לא אטום.

אישית יש לי בבית תמי 4 אבל אני שותה ישר מהברז.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

כבר אמרתי בשרשור אחר,

בכול הנוגע לספירת חיידקים, המים בתמי 4, מים מינרלים, ומים מהברז- הם זהים לגמרי

אני אישית שותה מהברז, ולא קרה לי כלום.

איכות המים בישראל היא מהטובות שיש.

פורסם

ואם שותים מים מהברז לשתות רק מהמים הקרים, כי לפי מה שהראו בכלבוטק הדוודים הישנים פולטים מתכות לתוך המים.

ולמי ששותה ישר מהברז, יש כוסות...

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

היתה תקופה שבה השתמשתי ב"בריטה" - עד שהתפרסם כי המערכת דווקא גורמת הצטברות מתכות כבדות במים.

כיום שותה מי ברז (יש מהברז, או בכוס). גם משקאות מחים - ממי ברז מורתחים בקנקן חשמלי.

המים המסוננים היחידים הם אלה הנלקחים מבר המים במקרר - אבל זה בגלל מערכת הסינון שנדרשת למתקן ייצור קרח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש לי בבית תמי 4. אצל ההורים תמי 4. ובעבודה תמי 4.

ואני שותה מי ברז. מקסימום ממלא בקבוק ומכניס למקרר.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

שותה ישירות מהברז.

מה גם שאני גר במושב אז המים יותר קרים מהמים במקרר :) (בערב כמובן)

יכול להיות שזה פסיכולוגי אבל מים מהברז יותר טעימים לי ממים מינרלים.

They are trying to ban me...

פורסם (נערך)

מים עוברים בצנרת לרב חלודה,

חבל שלא שמרתי את התמונה של הצינור מים שהיה בשכונה שלנו,

(הוחלף לפלסטיק)

אם הייתם רואים את החלודה ואת הצבע,לא רק שלא הייתם שותים,

גם לא הייתם חופפים את הראש,

אני שותה נביעות,והמים טעימים לי מאד.

בי ברז מלאים אבנית,כלור,וחלודה שצוברים בדרך.

עריכה אחרונה על ידי yossy

פורסם
מי ברז מיום היוולדי ובכמויות קם בבוקר 4 כוסות לפני השינה 3 כוסות ובמהלך היום לפחות 3 ליטר

O_o

גם בחורף? לפחות תוסיף איזו כפית מלח מדי פעם (ברצינות).

פורסם

כל השנה האחרונה חייתי על המים מהברז בדירה שלי - מבסוט עד הגג. תמיד זמין, ואף פעם לא היו לי בעיות עם טעם/נראות וכו'. צלולים כמו תמי 4 ומים "מבוקבקים".

I Ride Because I Really Like Dessert

• תוכן חדש...