Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מי ברז - כן או לא?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4230 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עסקי אויר. אותה משמעות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עסקי אויר. אותה משמעות.

החבר'ה האלה כנראה עשו עסקים יפים משך כמה שנים - לא היה תייר שהיה יוצא מהארץ בלי השטות הזו.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
עוד תאוריות קוספירציה. יחד עם ההתנגדות הבלתי מבוססת לחיסונים. אבל הצליחו לגרום להפסקת ההפלרה בארץ לפני מספר חודשים. הדורות הבאים ישלמו בבריאותם.

ממש לא קונספירציה. הפלרה זה טוב במינון מסויים וממקור מסויים. לא בכמויות גדולות ולא פסולת של מפעלים כימיקלים שהמדינה קונה והירידה לנו לברז...

עודף הפלרה פוגעת לנו בעצמות. ואנחנו סופגים בעודפים גדולים. החל ממחר השיניים דרך המזון שלנו שהושקה במים מופלרים.

מצ"ב לינק לקובץ עם קצת מידע על המים בישראל וגם על ההפלרה.

(לא הצלחתי להטמיע דרך הנייד)

https://www.google.com/url?q=http://www.environment.tau.ac.il/sites/enviroment.tau.ac.il/files/%25D7%2590%25D7%2599%25D7%259B%25D7%2595%25D7%25AA%2520%25D7%259E%25D7%2599%2520%25D7%2594%25D7%25A9%25D7%25AA%25D7%2599%25D7%2599%25D7%2594%2520%25D7%2591%25D7%2599%25D7%25A9%25D7%25A8%25D7%2590%25D7%259C%2520-%2520%25D7%25A7%25D7%25A8%25D7%259F%2520%25D7%2592%25D7%2595%25D7%259C%25D7%2595%25D7%2591.pdf&sa=U&ei=y92CVOmfFoKN7Ab2-oG4Aw&ved=0CAYQFjAA&client=internal-uds-cse&usg=AFQjCNHGTWimUjIjLYg_2rHMcuQBbkw0gg

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

פורסם

ראשית - להבנתי מזה כ-4 חודשים אין יותר הפלרה של מי השתיה בישראל.

שנית - הדו"ח שהבאת מתאר באופן חלקי מאד את טיב הבדיקות והדיווח על איכות מי השתיה, אין התיחסות לאיכותם. עם זאת ההמלצה - דווקא בתחילת הדו"ח - היא להשתמש במי ברז לשתיה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בארץ- ברז, מאז ומתמיד.

~

באנגליה אני שותה מים מהברז חופשי ובינתיים הם מתאימים גם לכל שימוש אחר.

באופן מוזר ביותר, דווקא בטיול באנגליה לפני שבוע- אני נוהג למלא בקבוק מים מהברז ולקחת איתי,

בשלב מסויים עברתי למלון אחר והבקבוק התחיל להסריח-

נתתי לו שטיפה הגונה ואז גיליתי שהריח מגיע מהמים...

(מצד שני אני בטוח שמדובר במקרה נקודתי)

פורסם

את תהיה בטוח. בקבוקים מתלכלכים אחרי מספר שימושים. יתכם שהבעיה היתה בבקבוק, יתכן גם שבמם באותו מלון או אפילו איזור.

פורסם

אין ספק לגבי עדיפות מי הברז. ההערה שלי הייתה לגבי החיסרון היחיד שהיה במים בישראל.

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

• חברי המעגל הראשון
פורסם
את תהיה בטוח. בקבוקים מתלכלכים אחרי מספר שימושים. יתכם שהבעיה היתה בבקבוק, יתכן גם שבמם באותו מלון או אפילו איזור.

אז זהו, שאני די בטוח כי שטפתי אותו טוב טוב ובלי מים בתוכו גם לא היה לו ריח.

ואז מילאתי, וחזר הריח.

אגב, המלון היה באחד הבניינים הכי עתיקים בלונדיניום (רוב לונדון העתיקה הופצצה על ידי הגרמנים ואז נבנתה מחדש בשנות ה60 כמרכז עסקים מודרני)

אבל קשה לי להאמין שלא החליפו את הצנרת מאז ימי הביניים :-)

פורסם

אני שותה מהברז כבר 27 שנים! גם בכפר, גם בעיר ובכל מקום שאני מגיע אליו בארץ. אני עדיין חי ובריא!

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

באופן מוזר ביותר, דווקא בטיול באנגליה לפני שבוע- אני נוהג למלא בקבוק מים מהברז ולקחת איתי,

בשלב מסויים עברתי למלון אחר והבקבוק התחיל להסריח - נתתי לו שטיפה הגונה ואז גיליתי שהריח מגיע מהמים...

כנראה תופעה מקומית, קרה לי בעבר משהו דומה גם בצרפת במעבר בין שני בתי מלון.

אנגליה היא מדינה מוזרה מבחינת צנרת, יש להם את הקטע המפגר הזה עם השני ברזים שקיים עד היום בהרבה דירות משופצות ובתי הארחה. כשחיפשתי פה דירה להשכרה בערך 40% מהבתים היו כאלה, וזכור לי היטב בית מלון ביורק שהמים בו הציגו משקעים במגוון צבעים כשניסיתי להרתיח אותם. :roll:

אפרופו מים אשמח לתשובה, הרבה פעמים ניתקו את המים לצורך עבודות אינצלטציה, ונשארתי רק עם מים מזוקקים. השאלה שלי האם יקרה לי משהו אם אני אשתה מים מזוקקים?

סביר להניח שכישורי הגיהוץ שלך ישתפרו משמעותית. :wink:

• תוכן חדש...