Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה באור לוח שעונים בBW250

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ב BW שלי יש בעיה באור לוח השעונים. להזכירכם, מדובר בלוח דיגיטלי. מדי פעם האור עובד כרגיל, אבל בדרך כלל הוא נחלש ואח"כ נעלם, או לא מופיע בכלל. במוסך, במסגרת טיפול גדול, לא ידעו לפתור את הבעיה. כשפתחתי את העסק בעצמי ראיתי שהלוח הוא "יציקה" אחת, ולא ראיתי שם שום נורה או משהו כזה. אם מישהו נתקל בבעיה דומה ו/או יודע איך לפתור זאת, אשמח לתגובות.

פורסם
מחלה ידועה בקימקוס האלה. תגיד תודה שהלוח מתפקד.

ולא אמרת: אחריות יש?

הקטנוע מודל 2002...
פורסם

לכל ה-B&W (גם 150 וגם 250) יש בעיות חשמליות, משהו לא הסתדר להם ביצור.

הבעיה שלך דורשת להחליף את כל הלוח.

לא כדאי, סביבות ה-1400 ש"ח. סע בחושך.

פורסם

התאורה בB&W (בלוח השעונים) כמובן הנה LCD.

המערכת יקרה וכשהיא הולכת- נזקה הכספי רב...כ-1500 ש.

תעשה לעצמך את החשבון. בעז

בעז קליין, דובר מועדון האופנועים הישראלי

טלפון המועדון ותא קולי: 03-6873458

מקום המפגש החדש: TouchFood, דרך מנחם בגין 48, ת"א.מידי יום חמישי החל מ-2200. אתר המועדון : http://www.motorcycle.org.il

פורום המועדון: http://www.ynet.co.il/home/1,7340,L-2419-14563,00.html

פורסם
ב BW שלי יש בעיה באור לוח השעונים. להזכירכם, מדובר בלוח דיגיטלי. מדי פעם האור עובד כרגיל, אבל בדרך כלל הוא נחלש ואח"כ נעלם, או לא מופיע בכלל. במוסך, במסגרת טיפול גדול, לא ידעו לפתור את הבעיה. כשפתחתי את העסק בעצמי ראיתי שהלוח הוא "יציקה" אחת, ולא ראיתי שם שום נורה או משהו כזה. אם מישהו נתקל בבעיה דומה ו/או יודע איך לפתור זאת, אשמח לתגובות.

קרה גם ב- B&W שלי, עם בערך 1000 ק"מ על השעון. החליפו במסגרת האחריות.

פורסם

קיים גם בגרנד דינק שלי (250).

פשוט חרא של לוח שעונים. פאקניג מהנדס טאיוואני שלא הייתי נותן לו לתכנן גם אוזן המן ממתכון גנוב.

אני נוסע איתו ככה.

כל הזין.

עדיין תגיד תודה שאין לך איזה ג'וי רייד עם הכיף של החלפת הקאליפר הקדמי בכל פעם שיש בו איזה בעיה (ומסתבר שיש לא מעט).

מטרו מוכרים את כל החתיכה יחד ולא בנפרד.

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

פורסם

יש אפשרות שתפנה למשרד התחבורה ותגיש תלונה. וזאת מכיוון שלקטנוע יש מחלה בייצור ואתה לא הראשון יתכן ומשרד התחבורה יחייב את החברה בהחלפת החלק על חשבונם כדאי לנסות סער המכונאי

• תוכן חדש...