Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

לאחרונה אני מחפש בנרות אפליקציה לאנדרואיד (גלקסי S4) שתאפשר לי לעשות סטרימינג מהמחשב בבית.

לדוגמא, אני מחוץ לבית ובא לי לשמוע שירים או לראות תמונות שנמצאות במחשב שדולק כל הזמן ומחובר לרשת.

העניין יותר חשוב לי בגלל המוסיקה ולאו דווקא בגלל תמונות או וידאו.

חשבתי להעלות את כל ספריית המוסיקה שלי ל'גוגל מיוזיק' וכך לעקוף את העניין אבל השירות הזה לא עובד בארץ.

האם קיימת אפליקציה שיכולה לעזור לי שעובדת כמו שצריך?

או לחילופין, איך אתם שומעים את המוסיקה שלכם בסמארטפון חוץ מפתרון העתקת הקבצים למכשיר עצמו.

תודה מראש ותבוא הברכה לעוזרים!

פורסם

תוכנה בשם Subsonic יכולה לעשות את מה שאתה מבקש.

זה דורש התקנה שלה כשרת במחשב בבית, פתיחת פורט בראוטר, כתובת קבועה או no-ip ויישום בטלפון הנייד.

89' Citroen Ax Sport 1.6 8v Twin Weber - נמכר.

פורסם

תודה רבה על התגובה.

אבל... וואו, נשמע קצת מסובך.

מה זה אומר פתיחת פורט בראוטר?

המחשב מחובר לרשת באמצעות WiFi ואין לי גישה למחשב אליו מחובר הראוטר עצמו.

פורסם

במילה 1 ענן.

אני משתמש בגוגל דרייב הכל יש שם תמונות סרטים מוזיקה.

והמחשב בבית כבוי.אגב הגישה יכולה להיות מכל מכשיר.

פורסם

חשבתי על ענן אבל זה לא פתרון נוח מספיק.

למיטב ידיעתי אין אופציה לנגן מהענן מוסיקה בעזרת פלייליסט שינגן כל הזמן גם כשהטלפון נעול בכיס.

פורסם

מסורבל להחריד.

באפל זה סופר פשוט - קוראים לזה iTunes match וזה עושה בדיוק את מה שאתה מבקש (למעשה קצת מעבר - כי כל שיר שהוא מזהה - הוא יגיש לך את הגירסא הכי טובה מאייטיונס - ורק מה שהוא לא - הוא מעלה).

למזל חברינו שלא באקו סיסטם של אפל או רוצים את זה על פני כל המכשירים שלהם - יש את MyMusicCloud:

https://www.mymusiccloud.com

תהנה

(ובאמת , להעלות הכל לדרייב? באמת? :) )

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אני בכלל לא מוריד מוזיקה למחשב!

יש לי תוכנת SOUND CLOUD, כל שיר שאני אוהב אני מסמן אותו ב LIKE והוא נכנס למועדפים.

כשאני נכנס לתוכנה מכל מקום תחת ה USERNAME שלי, אני רואה את השירים שאני אוהב ומיד מתחבר אליהם ומתחיל לשמוע. אגב יש להם ספריית מוזיקה ענקית ורובה חינמית!

מתאים לך?

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם (נערך)

מה זה אומר פתיחת פורט בראוטר?

התוכנה כאשר מותקנת על המחשב, עובדת על פורט מסוים, כדי להפנות את הפורט צריך להיכנס לתפריט של הראוטר (גם עם המחשב מחובר באלחוטי) ויש בנתב הגדרה שנקראת Port Forwarding, אתה מציין שם את כתובת ה- IP של המחשב ואת הפורט של התוכנה (אתה תראה את המספר של הפורט בתהליך ההתקנה או בסיומו).

כל מה שנשאר זה להגדיר ביישום שעל הטלפון הנייד את הכתובת החיצונית שלך בבית (אם יש סטטית) או להגדיר באתר no-ip משתמש שיתן לך שם אינטרנטי קבוע לכתובת המשתנה שלך בבית.

עריכה אחרונה על ידי themichman

פורסם

תודה רבה לכולכם על ההסברים המפורטים.

כרגע ההצעה ש-Liviur נתן נראית הכי פשוטה וחינמית לעומת ה-Subsonic שעולה כסף לאחר 30 יום נסיון.

ועוד שאלה, ה-MyMusicCloud נותנת את האופציה לנגן שירים ברצף גם כשהמכשיר נעול ונמצא בכיס?

כי ניסיתי לנגן ברצף מהיוטיוב אבל זה מחרפן אותי, ברגע שאני נועל את הפלאפון המוסיקה מפסיקה.

פורסם
ק כל הזמן ומחובר לרשת.

העניין יותר חשוב לי בגלל המוסיקה ולאו דווקא בגלל תמונות או וידאו.

חשבתי להעלות את כל ספריית המוסיקה שלי ל'גוגל מיוזיק' וכך לעקוף את העניין אבל השירות הזה לא עובד בארץ.

עובד כמו פנתר. תכנס לחשבון הגוגל שלך עם פרוקסי, שנה כתובת לארה"ב ובינגו.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
קריוס ... כן.

יוטיוב בוחרים בכוונה לא לאפשר את זה.

תודה רבה, בערב בבית אוריד את האפליקציה ואנסה אותה.

אתה משתמש בה?

עובד כמו פנתר. תכנס לחשבון הגוגל שלך עם פרוקסי, שנה כתובת לארה"ב ובינגו.

ידוע ומוכר, אמרו לי שזה עובד.

נכנסתי עם כתובת IP של ארה"ב אבל הוא מבקש ממני לפתוח Ticket ולהקליד מספר כרטיס אשראי אמריקאי...

פורסם
אני בכלל לא מוריד מוזיקה למחשב!

יש לי תוכנת SOUND CLOUD, כל שיר שאני אוהב אני מסמן אותו ב LIKE והוא נכנס למועדפים.

כשאני נכנס לתוכנה מכל מקום תחת ה USERNAME שלי, אני רואה את השירים שאני אוהב ומיד מתחבר אליהם ומתחיל לשמוע. אגב יש להם ספריית מוזיקה ענקית ורובה חינמית!

מתאים לך?

+1 זה ו mixcloud בנוסף לחבילת גלישה של 5 גיגה ומעלה זה הדבר הכי טוב שיש

פורסם

צריך כרטיס אשראי. אני שמתי מס׳ של ויזה נטענת מהדואר. זה כדי שיהיה לך ״קל ונוח״ בעתיד לבזבז שם כסף. בפועל לא הוצאתי סנט אחד

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
תודה רבה לכולכם על ההסברים המפורטים.

כרגע ההצעה ש-Liviur נתן נראית הכי פשוטה וחינמית לעומת ה-Subsonic שעולה כסף לאחר 30 יום נסיון.

התוכנה הבסיסית אינה עולה כסף, זאת תוכנת Open Source .

• תוכן חדש...