Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן, הננונומרי הוא הבקבוק בצבע הלבן

http://www.eurocarparts.com/ecp/p/car-accessories/car-cleaning-accessories/exterior-cleaning/car-wax/?553771810&0&cc5_808

לדעתי הוא מוכפש בפורום שלא בצדק.

הוא זול ונוח ליישום וגם נותן תוצאות טובות.

נכון, יש הרבה חומרים טובים ממנו, אבל רובם כולם יקרים ו/או קשים ליישום ממנו.

פורסם

מקווה שאני לא חצוף מידי אבל האופטי סיל הרבה יותר טוב ממנו,קל ליישום, ומספק תוצאה מעולה ממנו.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

שלום,

אני מתעסק בצביעת ג'אנטים ואשמח לדעת אם יש חומר שאתם יודעים בוודאות שמתאים לשימוש על צביעה באבקה,

יותר מזה, האם יש חומר איכותי שלא ניתן למצוא בארץ.

תודה,

גל

בעלים של Custom Powder Coat

צביעה חשמלית בתנור

הפרוייקטים שלי:

שיפוץ virago 500, שיפוץ VX80

פורסם
הבוקר לאחר שטיפה יישמתי FUSSO על הג'נטים, נראה בהמשך איך יהיו התוצאות לעומת כלום הגנה :)

זה מה שהפוסו עושה אצלי על הג'אנט :)))

46.jpg

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
אם כבר אז כבר.

הייתי הולך אך ורק על ציפוי, ההבדל במחיר לא כל כך גבוה אבל הוא מוצדק ושווה.

גם אם זה עולה 50 ואפילו 100 ש"ח יותר (וזה לא), אין תחליף לזמן שתחסוך ולהגנה שתקבל.

היישום לא בעייתי בכלל, לא צריך להיות "מקצוען" כמו ביישום של הגנה על הפח עצמו.

הכנה טובה ותשומת לב לפרטים יכולה להבטיח מינימום של שנת הגנה אמיתית (כתלות בציפוי), ולא כזאת שיש צורך לחדשה כל חודש/חודש וחצי (למי בכלל יש כוח לזה??).

שלום,

לא רציתי לפתוח שרשור חדש, האם תוכלו לענות מה הציפוי שהייתם ממליצים לישם על הג'נטים, איך הוא נקרא ואיפה ניתן להשיג.

אני רואה שאוטם/ווקס לא יעילים בכלל ואז אני רוצה לנסות את הציפוי המדובר.

תודה

• תוכן חדש...