Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4245 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אינני חדש לפורום ואני רשום תחת משתמש אחר, אך למען כל סיכוי עתידי למכירה אני מעדיף להשאיר אותי ואת הרכב בעילום.

לפני כמה חודשים עברתי תאונה באשמתי.

הרכב נשלח למוסך שבהמלצת הסוכן. הרכב יצא מהתיקון לא ישר, מכסה המנוע עקום והטמבון עבר שיפוץ במקום החלפה, כל אלה במטרה להשאיר את הרכב על הכביש ולא להשבית (רכב בעל ערך מוסף). לאור חששותיי מהתיקון (הרכב חטף מכה רצינית, אין שלדה) יש לציין שבעל המוסך הפציר בי שהתיקון יבוצע ללא לאות ו"לא אראה הבדל". הרכב נמסר אליי "פצוע", לא נמצא בידיי ביטוי יותר טוב. הפרשים ומרווחים בין פאנלים, צביעת סף דלת בזפת זול וסימני צבע וזפת על חלקי מרכב שונים.

הפסדתי כשלושה ימי עבודה בריצות חוזרות ונשנות למוסך בניסיונות שווא ליישר את הרכב. השמאי ובעל המוסך יודעים שהפתרון היחיד הוא החלפה מלאה של המכסה והטמבון, אך כמובן לא יודו בכך בפניי.

כמו כן, אציין שאיני מרוצה מהמקצועיות הכללית של המוסך ועל כן אין שום סיכוי שאחזור למוסך הזה למטרת כל תיקון.

מהן האופציות העומדות בפניי?

כבר שמעתי על הגשת תלונה באיגוד המוסכים, אך לא הגעתי להסכמה על סיום עבודה עם המוסך מפני שטיב העבודה לא מקובל עליי גם לאחר נסיונות חוזרים ונשנים של הפחחים שלו, הוא מצדו אגיע אלף פעם, מה גם שאין בכוונתי לבצע אצלו שום תיקון נוסף.

האם ללכת "נגד" הביטוח ולתקן את הליקויים במוסך שאבחר, בחלקים חדשים ועל חשבוני ולתבוע תשלום מחברת הביטוח לאחר מכן?

תודה על כל עזרה ועצה.

פורסם

אני לא חושב שאוכל לעזור לך.

אבל למען הבאים (בפעם המי יודע כמה שזה נאמר כאן בפורום) "שמאי הסדר" פועל לטובת האינטרסים של הביטוח ולא שלכם. מוסך הסדר הוא מוסך פחות טוב!.

הייתה לי תאונה קטנה גם לא מזמן, המקרה די דומה לשלך, הייתי ממליץ לך לפנות לשמאי אלי אמרן, אולי הוא יוכל לעזור לך.

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם
אני לא חושב שאוכל לעזור לך.

אבל למען הבאים (בפעם המי יודע כמה שזה נאמר כאן בפורום) "שמאי הסדר" פועל לטובת האינטרסים של הביטוח ולא שלכם. מוסך הסדר הוא מוסך פחות טוב!.

הייתה לי תאונה קטנה גם לא מזמן, המקרה די דומה לשלך, הייתי ממליץ לך לפנות לשמאי אלי אמרן, אולי הוא יוכל לעזור לך.

איזה אוסף של שטויות אתה אומר

לבוא כך ולקבוע נחרצות של מוסך הסדר הוא פחות טוב ?? לא חבל ?

יש המון מוסכים שהם במקרה מוסכים מרכזיים " כגון לובינסקי דוד "שרודר" בני ברק או דלק מוטורס בניר צבי שהם מוסכים מרכזיים ולא רק מורשים והם גם מוגדרים בחלק מחברות הביטוח כמוסכים בהסדר ושם ממש לא חוסכים כסף לאף אחד ,

ולגבי אלי אמרן חברי הטוב , בחור רציני בעל מקצוע שמבין וובא תמיד לעזרה אבל לפעמים מכניס לכם דברים לראש שבעצם הוא מתכוון לא' אבל אתם מבינים ב'

בהצלחה לך בהמשך

• תוכן חדש...