Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3625 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תתחדש! רכב מעולה ומחיר מעולה!

הסיפור שלי דומה, כיום עם ריו 1.25 ידנית שרכשתי לפני כחצי שנה (מאוד מרוצה). בזמנו ניכנסתי גם להונדה לבדוק את הסיויק הידנית שמאוד רציתי, אבל הם גילו אפס גמישות במחיר למרות מבצע חבר שרץ במקביל בו היא נמכרה בערך במחיר שאתה קנית. לאמא סיויק אוטומטית 2007 שנרכשה חדשה, עוברת חיים לא קלים עם אפס תקלות - כך שאני מניח שתזכה להרבה נחת מבחינת אמינות, כמו עם הריו.

תתחדש!

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מחיר מפתיע עבור סיוויק חדשה. מפתיע עוד יותר שלא היית צריך להמתין לאחת ידנית.

תתחדש!

שריינתי אחת מקודם! למרות שהולך להם עם הידנית הם לא מחזירים עשרות כאלו. 3,4 מכל צבע!

מה עלות הביטוח?

1400 חובה, ו 2660 מקיף לנהגים זהירים מעל 30. הרכב מבוטח בפוליסת קולקטיב מטעם העבודה.

שקלתי גם. אפילו עשיתי נסיעת מבחן.

לא ממש התחברתי. וכל המסכים והצבעים עייפו אותי מאוד...

אבל בהחלט אופציה ראויה והצבע מאוד הולם אותה! תתחדש

זה בעיקר שיש דגם חדש בדרך

צודק לגבי המסכים, אבל אפשר לעמעם לחצי ולקבל תאורת רקע מספקת מבלי להתעוור. מיקום מד המהירות האופטימלי מושלם ומונח בנק' התצפית של הנהג, ושני הקווים ליד שמשנים את צבעם עוזרים לנהג לדעת אם הנהיגה שלו חסכונית או לא בלי להסיר את המבט מהכביש.

לא ידוע לי על דגם חדש בזמן הקרוב. הרכב שלי אחרי מתיחת פנים שהוצגה בתחילת 2014 וכוללת גריל קדמי מושחר, חלון אחרו מושחם מקורי, ונגיעות ניקל ושחור פסנתר עדינות בפנים. בנוסף, הרכב עבר כיול מתלים והגה חדשים - ולדעתי קיים שיפור בתחושת ההגה לעומת דגמי 2012/13. גם נוחות הנסיעה והשקט הפתיעו לטובה!

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם

ראיתי את הכתבה הזו. הרכב עוד לא הוצג רשמית בעולם, ובלי קשר אמור להציג את ליין מנועי הטורבי החדש של הונדה. מנועי 3 4 צלינדרים מטורבטים ביחד עם תיבת הילוכים רובוטית כפולת מדצמד.

עד אז היבואן יהפוך את המלאי שלו מאה פעם!

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם (נערך)

בחירה מצויינת. תתחדש.

רק דבר אחד לא הבנתי מהסקירה שלך

* בתחילת אוק' קיה עשו מבצע לחברי אשמרת (אשתי) והסיד המדליקה הוצעה לי ב 118 על הכביש! פצצה של מחיר בשבילי. כידוע, עד היום אין סיד בנזין ידנית. קח דיזל.. (הסוכנת החמודה). בשביל לא להצטער, שכרתי אחת מבציר 2014 ליומיים. רכב מדהים - ממש גולף קוראינית.. אבל התיבה הרובוטית כפולת מצמד הצליחה להרגיז אותי גם אחרי יומיים ו כ 500 ק"מ ביחד.

אם אתה מחפש רכב ידני מה אכפת לך מההתנהגות של התיבה הרובוטית ?

עריכה אחרונה על ידי Asaf-R

.We apologise for the inconvenience

פורסם

אהבתי את הסיד מאז שהוצגה, תמיד חכיתי לידנית עד שתגיע.. ולר הגיעה!

כשהרובוטית הוצעה לי ב 118 א' הכנסתי אותה לשיקולים למרות היותה לא ידנית, הרכב עצמו מגניב אבל שילוב מנוע/ת"ה לא שכנע אותי..

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם

אם כל כך אהבת את הסיד, למה לא לקחת את התאומה שלה?

יונדאי i30 ידנית מוצעת ב-102,500 שקלים, אבל עם מנוע 1.4

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

מזל טוב והצלחה :)

לפני חודש רכשתי סיוויק 08 דגם 4 דלתות .

עדין לא יצא לי לעדכן על כך חוץ מחתמה , תהנה ממנה נראה נהדר :)

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

תתחדש!

אני עברתי מפוקוס 2014 לסיוויק 2012 ידנית לפני כחודשיים. קניתי אותה מיד ראשונה במצב ממש חדש ואני מרוצה לגמרי. חסכונית ונוחה מאוד.

בנוגע לעמעום לוח השעונים, לא מצאתי איך לעשות את זה ואין לי את ספר הרכב. תוכל להסביר?

• תוכן חדש...