Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7881 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא אני לא מעוניין למכור אותם

אני יעשה את הניסוי שפתחתי את תרד בישבילו ויביא תוצאות !

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם
אם אתה רוצה סטריאו נפרד לכל נוסע אז שים אוזניות :)

אהבתי :)

בכל אופן, השיטה היותר נכונה כדי להשים דגש על הסטראו לכל צד, זה בעצם "להרחיק" את הבמה כמה שיותר, כדי שהמרחקים יהיו יותר "מטושטשים" כמובן שגם פה יש עיניין של עד כמה אתה מעוניין להשקיע בשביל זה.. זה הוצאה לא קלה וגם תיכנון לא פשוט... אני מאמין שרוב האנשים פשוט מסתפקים בבמה הקיימת .. לפחות אני כזה :)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

יש גם את הנושא של תיקוני זמנים, אני לא יודע אם בפאנל שלך יש את הפונקציה, בכל מקרה בשלי יש, וזה עושה שכל יציאה במערכת תוציא סיגנל בזמן אחר ככה שאתה מכוון בידיוק את המרחק שלך מכל אלמנט, והמערכת עושה חישוב באיזה זמן צריך להוציא כל רמקול את הצליל, ואז הסאונד מגיע אליך כאילו ישבת במרכז

SPL @ 136.6DB!

with KICKER KX600.1 and KICKER 10" L7 @ ported 40hz box!

פורסם

מה שאתה מתאר זה לא בהכרח במת צליל "תקינה" זאת במת צליל שמותאמת לנהג בלבד.. ועושה חיים קשים לנוסע ...

אני אישית לא חושב על זה בכלל .. (על התאמה לנהג, וחיים קשים לנוסע..)

העדפה אישית שלי ששניהם יסבלו קצת, אך באופן שווה ..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אני מעדיף שאני ישמע הכי טוב, למי איכפת מהנוסע? שיגיד תודה שאני לוקח אותו טרמפ בכלל :lol:

SPL @ 136.6DB!

with KICKER KX600.1 and KICKER 10" L7 @ ported 40hz box!

פורסם

עוד אחד שאין לו חברים .............. :|

צוחק אחי :)

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

אז מה שאני אומר במידה שאני מוסיף 2 טוויטרים כולם מרוויחים

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם
אני מעדיף שאני ישמע הכי טוב, למי איכפת מהנוסע? שיגיד תודה שאני לוקח אותו טרמפ בכלל :lol:
כול אחד ומה שהוא חושב

אני אישית חושב מאוד על מי שיושב אצלי מאחורה בגלל זה הוספתי אחוריים

• תוכן חדש...