Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7881 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי קומפוננט קידמי של morel dotec mkII ובנוסף יש לי עוד זוג טוויטרים של מוראל MT22

אני מעוניין לחבר את ה MT22 לקרוס של הדוטק בנוסף על ה MT11

לדוגמה

בקרוס של הדוטק יש אופציה לחבר את הטוויטר על -1 0 +1 עכשיו שלי על 0

אני רוצה לחבר נגיד את הטוויטרים MT22 על +1 או משהו כזה !

ראו איור בנוגע למיקום !

מה אתם חושבים יכול להיות נזק ??

ויהיה הבדל בשמיעה ??

הכחולים אלו האלמנטים ששומעים מהם !

11.jpg

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

אני לא רוצה להטעות אותך

אבל בעניין של האיכות השמיעה יש הבדל שבהחלט נשמע לאוזן בין MT11 לבין MT22

שניהם ממש ממש ברמה פשוט מדהימים

זה ההתרון הגדול ביותר של מורל הטויטרים האיכותיים שלה !

( זאת דעתי- אני אומר מראש שלא יקומו חוכמולגים)

פורסם

נגיד אני קונה עוד סט של קומפוננט דוטק 2

את הטוויטרים אני מחלק לפי התמונה ככה שיהיו 4 טוויטרים MT11 מקדימה ו 2 טוויטרים MT22 מאחורה לפי התמונה שהכנתי בתוכנת העריכה המשוכללת שלי

מה אתם חושבים על זה ??

ובעיקרון אני שם את הקומפוננט החדש על המדף האחורי עקב זה שיש לי כבר סאב ( אז לא צריך 6X9 )

מה אומרים ??

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

סאונד בראש, אם תחבר את הטוויטרים במקביל, ההתנגדות שהקרוס יראה תהייה נמוכה ממה שהוא היה בנוי לה , משמע כל הענות תדרים שהטוויטרים יקבלו תשתנה... לא מומלץ ..

לגבי הרעיון של להוסיף סט, ולהשים את הטוויטרים מקדימה, לפי דעתי אתה תשמע הרבה רעש..

אבל כל אחד יעשה את מה שהוא רוצה\אוהב.

כניראה תצטרך לשמוע רכב בעל אפליקציה כזאתי כדי להחליט אם זה מה שאתה מחפש.....

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

סאונד בראש: אם אתה רוצה עוד טרבל- חבר את הטוויטרים שלך במקום על "0" - על "+3", וזה נותן לך +3 דציבל הדגשה של הצלילים הגבוהים, ובדיוק כמו לשים עוד זוג טוויטרים.

פורסם

שים פשוט את ה 22 במקום ה 11, החיבור הנוסף שיש לך זה לא לעוד זוג, זה רק לבחירת עוצמת הטוויטר, לפי מה שאתה אוהב.... לפי דעתי הצליל צריך להגיע רק מקדימה, אז אל תשים כלום מאחורה (SOUND STAGE) בכל מקרה, איך שאתה אוהב לשמוע, אבל אל תשים את שניהם במקביל על אותו חיבור בקרוס

SPL @ 136.6DB!

with KICKER KX600.1 and KICKER 10" L7 @ ported 40hz box!

פורסם
שים פשוט את ה 22 במקום ה 11, החיבור הנוסף שיש לך זה לא לעוד זוג, זה רק לבחירת עוצמת הטוויטר, לפי מה שאתה אוהב.... לפי דעתי הצליל צריך להגיע רק מקדימה, אז אל תשים כלום מאחורה (SOUND STAGE) בכל מקרה, איך שאתה אוהב לשמוע, אבל אל תשים את שניהם במקביל על אותו חיבור בקרוס
אני יגיד לך את אמת במצב שאין לך רמקולים אחוריים אני שמעתי כמה מערכות עם טויטרים מאחורה

עם קצת משחק ( קצת הרבה )

אתה תמצא את המקום הטוב ביותר מאחורה ואתה יכול להרוויח מזה...

פורסם

אתם יודעים מה אני ינסח את השאלה שוב !

מה אתם אומרים על להוסיף את 2 הטוויטרים הMT22 לקדימה לפי האיור שציירתי !

וזה שאני רוצה לחבר עוד זוד טוויטרים זה לא כדי לשמוע חזק יותר

זה כדי לשמוע סטריאו !

פורסם

במידה והמגבר מחובר כמו שצריך - אתה שומע סטריאו.

אם תקנה את ה-MT-22, שים אותם במקום ה-MT-11 שלך, ותרוויח יותר איכות.

את הטוויטרים שנשארו לך (MT-11), תוכל לשים איפה שאתה רוצה, אבל מבחינת איכות - זה רק יגרע.

פורסם

מישהו יכול לתתת תשובה מדוייקת בקשר לשאלה שלי...?

כבר 3 אנשים אמרו לי שהבדל בין הסטים של מורל ( דוטק-היבריד)

הוא רק בטוויטר זה אומר שאם אני שם טוויטר MT22 בסט דוטק

זה כאילו יש לי היברייד ( לא כאילו..)

זה נכון ?

פורסם

ברמת העיקרון אני שומע סטריאו !

אבל תסכימו איתי שאם הטוויטר הימני יהיה קרוב יותר אלי השמיעה תיהיה יותר מאוזנת ב ימין והשמאל לכל אחד מהיושבים קדימה ?

פורסם

הבנתי אותך, תראה אין סיכוי שתצליח לכון אותם ככה שגם אתה וגם הנוסע ישמעו סטריאו מדוייק כל אחד בנפרד, במקום זה יצא לך ערבוב אחד גדול :) הטוויטרים מפזרים את הצליל רחב יותר ממה שאתה חושב, במיוחד בווליום גבוה, אז חבל לך על המאמץ, תמכור את הישנים ותחליף בחדשים וזהו, תישאר עם זוג אחד, אם אתה רוצה סטריאו נפרד לכל נוסע אז שים אוזניות :)

SPL @ 136.6DB!

with KICKER KX600.1 and KICKER 10" L7 @ ported 40hz box!

פורסם

סתם לכללי אם אתה מעוניין למכור אתה יכול להעיף אותם ממש ממש מהר

הרבה אנשים מחפשים טויטרים של מורל

ואם אתה לא לחוץ בזמן תוכל למכור אותם במחיר ממש טוב ( כמובן שיחסית )

• תוכן חדש...