Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4235 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מפיץ שלהם ליד הבית, אולי אקפוץ לשם שבוע הבא.

הפיתרון המבוסס ללא שטיפה נראה לי פרקטי יותר עבור הרכב (למי יש כוח לפרק את הרדיאטור עכשיו?),

אומנם אפשר לשטוף עם מים, אבל מהחלק הפנימי זה נראה לי טריקי יותר.

M-TECH E46

פורסם

כן אני רואה שיש להם בדיוק את מה שצריך, ניראה לי אזמין ישירות מהאתר.

או מישהוא רוצה לעשות קניה קבוצתית של מיכל\חבית?

פורסם

נראה מעולה, באמת מרשים.

יש למישהו המלצה לחומר השני? ללא פירוק מלא של הרדיאטור?

The difference between a man and a boy is the price of the toy.

פורסם
יש לי מפיץ שלהם ליד הבית, אולי אקפוץ לשם שבוע הבא.

הפיתרון המבוסס ללא שטיפה נראה לי פרקטי יותר עבור הרכב (למי יש כוח לפרק את הרדיאטור עכשיו?),

אומנם אפשר לשטוף עם מים, אבל מהחלק הפנימי זה נראה לי טריקי יותר.

לגמרי, לי יש פיאט 500 אין שם מקום לציפורן בתוך תא המנוע, אבל זה ממש נראה טוב.

רשום לניקוי סוללות, אין סכנה שזה יפגע איכשהו ברדיאטור? שלא יגע במרכיב חשמלי כלשהו

Opel Adam S 2017

פורסם
החומר נראה מעולה, בסרטון הוא מנקה רדיאטור ובלינק שנתת GUGY לא רשום על רדיאטורים? זה אותו האפקט?

זה אותו הדבר,מה שנקרא FOAMING CLEANER,ולפי היצרן זה לא פוגע באלומניום,ככה שאני מתכוון לנסות גם על המזגנים בבית וגם על הרכב,אחרי 12 שנים עם רדיאטור מקורי אני מתאר לעצמי שיש קצת גיפה..

פורסם (נערך)

נכנסת לקישור ?

כי שאני נכנס לקישור מופיע אתר בערבית ובלשונית רשום Hacked By AnonGhost

אשמח אם תעדכן אותי ותאמר אם זה מופיע גם אצלך

בברכה

מוטי

http://gur-technologies.co.il/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=1&Itemid=104

עריכה אחרונה על ידי MOTIOZ
  • תוכן חדש...