Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4231 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי את הפורסטר החדש שלי עם מולטמדיה (שם לא ידוע) שהותקנה ע"י אדי מערכות.

מת על האוטו - למרות שאין קשר בין צריכת הדלק המפורסמת למציאות המרה.

שאלות:

1. לא ברור לי איזה רמקולים מותקנים. בארה"ב מדובר בקיקרס או הרמן-קרדון. בארץ- כנראה שלא..

2. ה"וייז" (GPS) פעם עובד ופעם לא. בד"כ כשצריך באמת- אז לא.

3. מלפני 3 ימים הרדיו לא עובד. אני לא מדבר על רעשיים או הפרעות בקליטה. פשוט אין שום צליל והרדיו מחפש תחתנות ולא מוצא.

4. עם חיבור הUSB - אין זיהוי של קבצי MP3. יש צליל של חיבור וניתוק הUSB.

פורסם

אני מניח שהרכב חדש ובאחריות.

אתה צריך לברר בשירות לקוחות של סובארו לאן לגשת כדי שיתקנו לך את המערכת במסגרת האחריות.

SUBARU FORESTER SH

ALFA ROMEO 156 TS2.0

פורסם

1. סביר שמדובר ברמקולים הבסיסיים שמגיעים מן המפעל. בארץ רק מתקינים מערכת מולטימדיה להשביע את תאבונם החדש של הישראלים.

2. האם מדובר במערכת שכוללת כרטיס סים והניווט מתבצע דרכה או ע"י שיקוף של הטלפון הסלולרי והוויז שבו?

אם מדובר באפשרות הראשונה הייתי חושד בעיקר בסיגנל GPS לקוי. צריך לוודא שהחיבור לאנטנה תקין ושהאנטנה ממוקמת במקום גבוה וגלוי לשמיים.

3. יש לבדוק שהאנטנה מחוברת כראוי.

4. יש לבדוק באיזה מערכת קבצים המערכת יודעת להשתמש (FAT32 או NTFS) ולפרמט את הדיסק און קי בהתאם. כמו כן יש לוודא שהקבצים נתמכים ע"י המערכת (לא רק סיומת MP3, אלא גם ביטרייט ו-CBR/VBR).

פורסם

תודה

1. כך גם אני חושב, ומשתעשע במחשבה של מערכת חדשה (צריך לעבוד על הסכמת ההנהלה)

2. הניווט מתבצע ישירות מהמערכת

3. חיצונית נראה שהיא מחוברת, אין לי יד לגבי חיבורים פנימיים

4. ננסה DOK ישן, (השתמשתי בUSB3 ובNTFS)

5. גם אין תמיכה ב FLAC .

6. מה שמונע ממני מחשבה על החלפה של כל המערכת כרגע, זה הווייז בעברית.

פורסם

יש בפורום מספר שרשורים העוסקים ב"מחורבנות" של המערכות מולטימדיה "המקוריות" שמותקנות ע"י יבואני הרכב בארץ כולל סובארו.

בעת שדרוג של כלל המערכת, טיב איכות הסאונד שמערכות הראש האלו מוציאות מוטל בספק (למעט מקרים ספציפיים).

בהחלט יתכן וזו הסיבה.

USB3 אומנם אמור לתמוך לאחור בתקן 2, אבל הפירמוט ל-NTFS (במקום סביר להניח ל-FAT32) הוא כנראה גורם הבעיה.

תמיכה ב-FLAC נכנסת כעת יותר לשוק גם במערכות של חברות מוכרות שעד כה גם לא איפשרו זאת.

מערכות מולטימדיה של חברות מוכרות וטובות בתחום מציעות, ברמה כזו או אחרת, שיקוף של הסמרטפון למסך ובכך נפתרת בעיית הוויז.

פורסם

היי,

בהחלט מומלץ לפנות טלפונית אל אדי מערכות 1-700-704-100

אם אין תגובה/ התייחסות חזור אליי, בעמוד הפיסיבוק של סובארו ישראל או כאן בהודעה בפרטי...

אני כבר יטפל בזה...

תודה :)

פורסם

אייל - תודה . שלחתי לך הודעה עם הפרטים.

שתי שאלות (לכל מי שיודע):

1. האם קיימת מערכת מולטימדיה מומלצת שמתאימה לפורסטר - של חברה כגון פיוניר ושמנווטת בוייז (או שניתן להתקין עליה וייז) ?

2. ראיתי סט רמקולים וסט טוויטרים של קיקרס שאמורים להיות מותאמים לפורסטר . https://www.subarugenuineparts.com/index.php?cPath=22_145_146 כדאי?

• תוכן חדש...