Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4243 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

יש לי מאזדה 3 ספיריט ולפי ספר הרכב צריך להחליף פלאגים כל 15000 או שנה המוקדם ביניהם

אני נוסע בשנה כ 8000 ק"מ בלבד ועברה שנה מהטיפול האחרון.

אני מבין את ההגיון להחליף חומר כמו שמן מנוע אחרי שנה ללא קשר לקילומטראז' אבל מה ההגיון בפלאגים? מה קורה למתכת וחומר קראמי שמצדיק החלפה אחרי שנה?

האם באמת יש צורך כימי/מכאני להחלפתם לפני שעוברים 15000 ק"מ?

עריכה אחרונה על ידי mori76
פורסם

אתה בטוח שהדרישה היא להחליף כל 15 אלף ?

נשמע מאוד מוזר, במיוחד כשמדובר בספיריט שאמורה להשתמש במצתי אירידיום שמחזיקים עשרות אלפי ק"מ.

אפילו מצתי ניקל פשוטים אמורים להחזיק בסביבות 30 אלף.

תוכל לצרף צילום מספר הרכב ?

Stay Dirty

פורסם

כמו שאסף רשם, אין שום סיכוי שאתה צריך להחליף פלאגים כל 15,000 או שנה.

לגבי תדירות ההחלפה ברכב שלא נוסע הרבה, אם מרבית הנסיעות שלך הן בתוך העיר (קרי נסיעות קצרות ומנוע קר) הבלאי לפלאגים הוא משמעותי ואפילו גבוה מרכב שנוסע קילומטרז' כפול או משולש אך על בין-עירוני. אם ה 8,000 קילומטרים האלה נצברים עם רוב לשיוטים בין-עירוניים הייתי מחליף את הפלאגים לפי קילומטרז' ולא לפי זמן.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
כמו שאסף רשם, אין שום סיכוי שאתה צריך להחליף פלאגים כל 15,000 או שנה.

לגבי תדירות ההחלפה ברכב שלא נוסע הרבה, אם מרבית הנסיעות שלך הן בתוך העיר (קרי נסיעות קצרות ומנוע קר) הבלאי לפלאגים הוא משמעותי ואפילו גבוה מרכב שנוסע קילומטרז' כפול או משולש אך על בין-עירוני. אם ה 8,000 קילומטרים האלה נצברים עם רוב לשיוטים בין-עירוניים הייתי מחליף את הפלאגים לפי קילומטרז' ולא לפי זמן.

איתמר

אתם צודקים , בדקתי שוב והקילומטראז' ופרקי הזמן ארוכים יותר. עדיין התשובה שלך עזרה לכשיגיע הקילומטראז והזמן להחלפה, תודה לשניכם

• תוכן חדש...