Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4227 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני חדש בפורום אז סליחה אם אני עושה משהו בניגוד לכללים.

הסיפור שלי הוא שתחילה חיפשתי רכב עד 30-40 ש"ח, קטן בעיקר לנסיעות בתוך העיר.

לאחר שבחנתי את השוק מאוד התלהבתי מהקיה פיקנטו והביקורות שלה ובעיקר מהעובדה כי אינה מאבדת מערכה במהירות.

(ישנה אפשרות שאצטרך למכור את הרכב בעוד חצי שנה)

מחיפושים עלה כי קיה פקינטו שנת 2011-2012 עולה בסביבות ה55-65 אלף. המחשבה שלי היא להשקיע ברכב טוב שלא רואה מוסך עם אחריות ארוכה וביקורות טובות כך שגם אם אמכור אותו הירידת ערך לא תהיה גדולה ולא אנזק.

אתמול ראיתי מודעה של טויטה יאריס (יש לנו 2 במשפחה- מאוד מרוצים) 2012/10 יד 1 18,000 ק"מ ב75 אלף (מחיר שהמוכר דורש, אפשר להוריד )

מה אתם הייתם עושים?

קונים את היאריס ב75 ?

קונים פיקנטו חדשה מהחברה ב75?

קונים פיקנטו 12/11 ב50 ?

תודה והמשך יום טוב לכולם

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם אתה מוכר בעוד חצי שנה רכב חדש זאת טעות מאוד גדולה.

למה לא לקנות בכלל רכב זול לכזאת תקופה? באזור ה20 אלף ואז ירידת הערך תהיה עוד יותר נמוכה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מצטרף ליוליאן, לדעתי או שתקנה רכב זול (10K-20 בערך) שגם אם תפסיד עליו למשל 50% במכירה זה לא יהיה משמעותי כמו שאם תפסיד 10-20 אחוז במכירה של רכב חדש יותר, או שתברר על השכרת רכב לתקופה הזו.

תשקול טוב את הצעדים שלך ואל תמהר להוציא כסף סתם.

פורסם

אם יש מצב ואפילו קלוש ביותר שתצטרך למכור את הרכב בעוד חצי שנה, אז תרכוש רכב ב-20K גג וזה יספיק לך.

אם לא אז ידנית בא בחשבון?

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

אז תדע,אם אתה מוכר בעוד חצי שנה תקנה רכב זול,חבל על הכסף שלך,הפיקנטו זה לא לקנות בית ואתה יודע שזה נכס ושהוא יעלה,מספיק מבצע טוב,כמו שהיה לשברולט על הסוניק והפיקנטו הפכה ללא רלווניטית למי שרצה למוכר חדשה יחסית.

אם אתם מחזיקים רכב ל4 שנים או יותר,אז כן אפשר לקנו חדשה,כי תהיה לך אחריות.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

לפראיירים.

כי ב79900 יש יונדאי 20 0 ק"מ מודל 2014 ולא יאריס בת כמה שנים.

עריכה אחרונה על ידי yulianx

פורסם

אם נתעלם מהעובדה שיאריס רכב יותר טוב מ i20 (שהוא אחלה רכב בפני עצמו) ,

לשם ההשוואה : יש לאחותי i20 שנת 2010 , המחירון מגרד את ה--45-40.

את המחירון של היאריס ראית בשרשור זה...

כחדשות הן עלו כמעט אותו דבר.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם (נערך)

לא מאמין לך לגבי המחירון, זה אולי מחיר לאחת שחוטה מליסינג או השכרה.

אחת פרטית תעלה כנראה לפחות 65-70 אלף ש"ח.

בכל מקרה הi20 לדעתי מכונית טובה, פחות טובה בצריכת הדלק מהיאריס, אך לטעמי נעימה יותר לנסיעה ולי היה יותר נעים לשהות בה כנוסע מאשר ביאריס.

חוץ מזה, גם כמות הישראלים שמוכנים לשלם הון תועפות על יאריס, ירדה.

עריכה אחרונה על ידי dorsht

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

בתור קונה יד 2 או ליסינג התמורה שהיונדאי תתן עדיפה.

פורסם

חוץ מזה, גם כמות הישראלים שמוכנים לשלם הון תועפות על יאריס, ירדה.

מצד אחד אתה צודק ויש בועה בשוק הרכב בכל מה שקשור למחירונים שנשארים גבוהים כדי שחברות הביטוח יוכלו להמשיך ולגבות סכומי עתק,

וכמובן שאי אפשר לנבא את העתיד כי פעם גם מאזדה וסובארו היו מלכות השוק והיום השוק מוצף והן כבר לא נדירות בכלל.

מצד שני יש עדיין את הישראלים המקובעים וזה מדהים כמה שזה מושרש אפילו בחינוך! אני אסביר- אתמול אני נוסע באוטובוס ושומע ילד אולי בן 13 מדבר "טויוטה? אלה רכבים שלא רואים מוסך! אין יותר אמינים מטויוטה ויש להם את השוק הכי טוב! אלה המכוניות הכי טובות!"

ואני שואל את עצמי....איך צוציק כזה שספק אם הוא יודע בכלל איך מנוע ניראה, שבמקרה הטוב אולי יצא לו לנהוג על קארטינג, מדבר כאלו דברים אם לא השרישו לו את זה מהבית?.

פורסם

אם אנשים מבוגרים מדברים ככה אני לא מתפלא,

המפקד שלי סיפר לי אתמול שאחותו מחפשת רכב, אחרי שאחות אחרת שלו רכשה הונדה סיביק חדשה ב150 אלף ש"ח! איך הוא התלהב מזה שזה מנוע 1800. אני בתגובה אמרתי לו שזה מפגר להוציא כל כך הרבה כסף על רכב משפחתי, היה עדיף לקנות משפחתית שעולה 20 אלף ש"ח פחות או להשקיע עוד קצת ולקבל רכב מנהלים אמיתי. הוא אומר לי: "לא, כי היונדאי שלך עדיפים" (כי אני בסך הכול מחבב את המותג), ואז כשהוא חשב על זה פתאום נפל לו האסימון.

אחותו רצתה לרכוש הונדה ג'אז היברידית ב120 אלף ש"ח, עוד רכב במחיר מופקע למדי, שמתקרב למכונית משפחתית, וגם יוחלף בקרוב, המלצתי לו להציע לה לחכות עם הרכב שכן ייצא דור חדש בקרוב וחבל (הוא התקשר על המקום ואמר לה).

ככה או ככה איכשהו הגענו לדבר על פיאט, הוא אומר לי שזה זבל של מכוניות. אמרתי לו שרצוי שיקרא מעט ויתעדכן כי פיאט הרבה יותר טובים מפעם ומציגים מכוניות טובות למדי מבחינת אמינות, אבזור ובטיחות.

אז אם בחור בן 40+ מדבר ככה, אל תתפלא אם תשמע את הבן שלו אומר: "וואלק אין על טויוטה הכי טוב שיש מותג אמין אחושילינג" או משהו כזה.

יצא לי גם לשמוע חיילים מחימוש מדברים על רכבים, מתלהבים ממאזדה 626 או סוזוקי בלאנו. :shock:

מה מכניסים לילדים לראש? למה כל החבר'ה בגיל שלי בערך מתלהבים משטויות ומחפשים מכוניות משפחתיות? נורמות מפגרות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...