Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4224 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

יש לי מזדה 6 מהדור הראשון (2003) ומצאתי בה משהו שמשגע אותי.

הן מגיעות עם חישוקי מגנזיום כאלה:

e1_1_3_179061_20141031211015.jpg

אצלי (ובכל מזדה 6 אחרת מאותה הצורה) יש בשני הצדדים חישוקים זהים לחלוטין, ז"א, הם כולם כאלה:

hgJlGf4.jpg

הבעיה שבצד אחד הם "עקומים" קדימה ובצד השני הם "עקומים" אחורה, מאחר ואם תורידו את כולם ותשימו את כולם אחד ליד השני תראו שהם זהים לחלוטין.

ההגיון אומר שכשאתם קונים רכב כזה תקבלו שני ג'נטים שמתעקמים "עם כיוון השעון" ושניים שמתעקמים "נגד כיוון השעון" כדי שכשתרכיבו אותם על הרכב, הוא יהיה סימטרי.

זה לא קריטי ואני לא חושב שטכנית זה מהווה בעיה כלשהי או משפיע על משהו, אבל מבחינת העיצוב זה משגע אותי, לא מצאתי על זה כלום באינטרנט, יש מצב שרק אני שמתי לב לזה?

פורסם

ממש לא רק אתה, גם אני שמתי לב לזה עוד כשרק הרכב יצא, לאחר סיבוב או 2 סביב הרכב הבנתי שמשהו לא מסתדר לי.

לא חקרתי את זה אף פעם לעומק, אבל לדעתי היבואן עשה פה פשלה כלשהיא.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

זה לא היבואן, זה היצרן. גם בתמונות של קטלוג רואים את זה.

יש יצרנים בדגמים אחרים שלהם באמת 2 זוגות שונים לכל צד. כנראה במאזדה לא ירדו יותר מדי לפרטים.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
ממש לא רק אתה, גם אני שמתי לב לזה עוד כשרק הרכב יצא, לאחר סיבוב או 2 סביב הרכב הבנתי שמשהו לא מסתדר לי.

לא חקרתי את זה אף פעם לעומק, אבל לדעתי היבואן עשה פה פשלה כלשהיא.

לגמרי!

חיפשתי תמונות של הרכב מזוויות שונות במקומות אחרים (לא בארץ) וגם שם ראיתי את זה, יכול להיות שהמעצב חירבש שם משהו?

dat ocd..

פורסם

עשיתי חיפוש בגוגל וגם שם זה נכון,אף פעם לא שמתי לב לזה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

באג?! לא מצליח להבין אתכם..

מה רציתם שיהיו 2 זוגות לכיוון אחד ו2 זוגות לכיוון האחר? - זה נשמע לכם יותר הגיוני?

יש 4 גנטים וכולם עם אותו עיצוב.

אותו דבר תמצאו בלאון 14 ובכל שאר הרכבים שהצלעות לא ישרות.

פורסם

האמת שאף פעם לא שמתי לב לזה , מעולם זה לא הפריע לי כל כך.

ובתכלס ההגיון אומר שיהיו 4 ג'אנטים עם אותו העיצוב מאשר 2 כאלו ו2 כאלו.

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש מכוניות עם ג'אנטים שונים לכל צד.

פורסם

אני בטוח שיש פשוט מעולם לא חשבתי על זה ולא שמתי לב שהם שונים לכן ההגיון שלי אומר שכל הג'אנטים צריכים להיות "זהים" , אבל יפה על תשומת הלב עכשיו זה כן הולך להפריע לי..

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בד"כ זה מופיע בג'אנטים של מכוניות ביצועים (אבל לא רק), שהעיצוב של הג'אנט משמש גם לקירור הבלמים בדומה למניפה של טורבו.

פורסם
בד"כ זה מופיע בג'אנטים של מכוניות ביצועים (אבל לא רק), שהעיצוב של הג'אנט משמש גם לקירור הבלמים בדומה למניפה של טורבו.

לא על זה דיברתי, התכוונתי שמאזדה הקטינו ראש ושמו ג'נטים זהים בשני הצדדים כך שאם מצד אחד הם מתעקמים עם כיוון השעון, בצד השני הם נגד כיוון השעון, סתם, משהו שהציק לי טיפה.

מה שכן הרעיון של ג'נט בצורת מניפה ממש מגניב P:

• ספונסר פורום
פורסם

אותו הסיפור עם הג'נטים של פרארי 458,

עיצוב לא סימטרי, אבל זהה לכל ה4 גלגלים.

אני חושב שככה זה עובד בכל הרכבים עם ג'נטים לא סימטריים... נראה פשוט מצחיק (במיוחד על פרארי)

ferr458.jpg

משווק רשמי בישראל של המותגים:

Brax, Helix, Match

STP - Standartplast

Audio System Germany

נציג רשמי של קהילת EMMA בישראל.

חנות און-ליין: www.CarAudio.co.il

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מצחיק שבפרארי זה ככה אבל בהונדה אקורד עתיקה השקיעו ועשו ג'אנטים מקוריים שונים לשני הצדדים.

18692.jpg18693.jpg

יש להם מק"ט שונה.

פורסם
מצחיק שבפרארי זה ככה אבל בהונדה אקורד עתיקה השקיעו ועשו ג'אנטים מקוריים שונים לשני הצדדים.

יש להם מק"ט שונה.

אני באמת רוצה לרדת לשורש הדבר הזה.. אם פרארי עשו דבר כזה.. מה הסיבה??

כאילו, בואו נצא מנקודת הנחה שיצרני מכוניות לא עד כדי כך ראש קטן, חייבת להיות סיבה הגיונית לזה, לא?

• תוכן חדש...