Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4239 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב שנת 2003, מנוע 1.6 ידני ככל הנראה 110 כ''ס, יד שניה, נשמע שמור ומטופל, 130 וקצת אלף ק''מ.

אני מחפש משהו שניתן להסיע בו ילד או שניים בנוחות, רצוי יחסית חסכוני, יחסית אמין, נוח מבחינת מס' דלתות והכי חשוב שיהיה לפחות מעט מהנה על הכביש. גם ככה קשה לי לרדת לרכבים ''עממיים'' אז אני מחפש פשרה סבירה כלשהי.

אשמח לשמוע חו''ד! בתכלס זה מעין פג'ו 206 שדיי מהנה רק בצורת סיטרואן ו 5 דלתות, ככה אני רואה את זה, תקנו אותי אם הנני טועה.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

מזכרוני הסי 3 הראשונות היו אנמיות ולא מהנות בכלל , העניינים השתפרו לקראת סוף חיי הדור הראשון אז הם הגיעו לארץ עם רביעית גנטים 16 וצמיגים בחתך נמוך מה ששיפר משמעותית את ההתנהגות. בכל שאר התחומים היא תהיה כמו שציינת אמינה וחסכונית ...

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם

מה שנראה לי מעניין זה שככל הנראה זה מנוע מאוד חביב וגם קל למשחק, אם הדגם באמת בעל 110 כ''ס כמו ה 206xs + התנהגות שדומה להתנהגות של ה 206xs הרי מתקבל רכב חביב מאוד ומהנה, השאלה עד כמה הם דומים? זה כמו סקסו ו 106 או שזה שני עולמות שונים?

כמה שראיתי בנתונים המנוע הוא tu5jp4 הידוע של psa ושהוא גם נפוץ בשיפורים.

אם ההתנהגות של הרכב חביבה וזה המנוע שבהחלט חביב אז הרכב כחבילה אמור להיות רכב 5 דלתות קטן, חמים ונחמד.

אני משער שלא הרבה חושבים על ה c3 כרכב חמים, גם כי המנוע 1.6 ידני לא נפוץ וגם כי - למה ללכת עליה כשיש 206xs 3 דלתות?

מידת צמיגים זה עניין דיי שולי וניתן לשינוי, בלמים ניתנים לשיפור בעלות דיי נמוכה, השאלה אם ההגה מתקשר, אם האנטירולים עושים את העבודה והאם הרכב כחבילה יכול להיות מהנה.

כמובן בהתייחס אך ורק לגרסת 1.6 ידנית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

יש לי את הרכב כבר שנה וחצי , להגיד לך שהרכב מתנהג ?! לא ולא ! כאחד שירד מ-106GTI לרכב כזה , הרכב בכלל לא מתנהג ולא כלום , אומנם יש לו את את אותו מסרק הגה של אחותו הצעירה C2-VTS , אבל ההגה , הוא הגה בעל מסרק הגה חשמלי, שהקשר שלו לפידבק לנהג הוא כמו הקשר בין כדורגל לגוגואים, אומנם לא ניסיתי לקחת אותו למקבלות אבל בנתיים זה מה שהוא משדר (אני עם צמיגים סיניים) הרכב אמין מאוד, במיוחד בגרסא הידנית, ובנוסף לא חסר כוח להאיץ בחמישי בכביש מהיר , סה"כ רכב מצויין , אותי הוא משרת כסטודנט והוא נהדר.

• תוכן חדש...