Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאיפה ספר טיפולים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4228 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שנת 2007. מאה אלף ק"מ.

הרכב יד 2. עוד לא קניתי. איך אני בודק שהבעלים הקודמים פרטיים?

וגם, איך אפשר לברר במוסך של הרכב שכל הטיפולים בוצעו בזמן ואם לא היו טיפולים חריגים?

אני מניח שלא נכנסים פשוט למוסך ומבקשים לפי מספר רכב.

פורסם

אתה יכול ללכת איתו למשרד הרישוי ולקבל היסטורית בעלים.

לגבי הטיפולים אם הרכב טופל במורשה יבואן אתה יכול ללכת איתו ולהוציא,לבד לא יתנו לך כי אתה לא הבעלים שלו.

אם הרכב טופל במוסכים מורשים אבל לא יבואן תסתכל בקבלות אם הוא שמר ואם לא ללכת איתו למוסך,אבל אז במידה והיה תיקון חריג במוסך אחר לא תדע אם הוא רוצה להסתיר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

באיזה רכב מדובר? כפי שיוליאן כתב אם טופל במוסך מורשה יבואן אפשר לבדוק בקלות (צריך ייפוי כוח מבעל הרכב או ללכת איתו, בכל מקרה כדאי לבדוק כי קרו כבר מקרים שאנשים קנו רכב עם היסטוריית טיפולים מלאה והיו קבלות מזוייפות או חתימות מזוייפות בספר הרכב)

גם אם בעל הרכב טיפל במוסך לא מורשה יבואן אבל מורשה משרד התחבורה אפשר לבדוק זאת מול אותו מוסך, באותה הדרך.

יש לבדוק מול הנחיות יצרן מה שגרת הטיפולים מתי הטיפול הבא ומה המחיר שלו.

פורסם

אומר שטיפל בצ'מפיון בבני ברק.

יש מכה קטנה ומלא שריטות מסביב לאוטו.

איך אפשר למזער את הסיכון?

לעשות עם בעל הרכב נסיעת מבחן,לקחת את האוטו לפחח לבדוק עלות תיקוני פח,לעשות בדיקה במכון, ללכת איתו למוסך לברר היסטוריה, העברת בעלות.

זו לא כבר חוצפה לבקש מהמוכר כל כך הרבה זמן או שזה מקובל?

כולה 25 אלף חחח

פורסם

ממליץ לך לקרוא את המדריך שכתבתי בעיון ונמצא בחתימה שלי.

זו לא חוצפה, אתה קונה רכב וזכותך לדעת מה ההיסטוריה המלאה של הרכב, לדעת מתי הטיפול הבא ואם הוא קרוב מאוד אז זה יהווה עבורך קלף מיקוח על המחיר של הרכב.

• תוכן חדש...