Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4271 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עקב מותה בשיבה טובה של טלויזיה ''34 של טושיבה. התחדשנו בפנסוניק LED לסלון.

מדובר בטלויזיה "חכמה" בעלת WIFI.

שאלתי היא כזאת, ברשותי מחשב נייד הנמצא בחדר אחר שאיני מעוניין להזיזו, באותו החדר גם נמצא הראוטר. הם מחוברים ביניהם באלחוט וכנ"ל גם הטלויזיה החדשה.

האם יש לי דרך לשתף את הטלויזיה, בתצורה הקיימת, במה שאני מפעיל על המחשב הנייד?

הכוונה, בלי לחבר את הנייד לא לראוטר בחוט (אם מדובר בשיפור לתעבורת הנתונים זה כמובן ניתן לביצוע בקלות) ובלי לחבר\להביא את הנייד לטלויזיה כדי לחבר אותו אליה פיזית.

התקנתי בנייד את התוכנה, TVERSITY, שאיפשרה לטלויזיה לגשת לסיפריות של התוכנה במחשב הנייד אך אני מעוניין בעיקר להפעיל את התוכנה שהומלצה כאן הPOPCORN TIME, על המחשב הנייד ולהזרים את מה שהיא מראה לטלויזיה בסלון באלחוט :)

פורסם

אני לא מכיר את הטלוייה שלך אבל על פניו נשמע לי שזה אפשרי ואפילו די קל.

צריך להגדיר במחשב הנייד שיתוף (Share) על התיקיה הרלוונטית. צריך לתת הרשאות קריאה ומעלה לחשבון everyone.

לאחר מכן כשתחבר את הטלויזיה לרשת האלחוטית תוכל לצפות בקצבים תחת השיתוף הנ"ל.

לגבי סטרימיניג- צריך לקוות שהמהירות האלחוטית תהיה מספיקה כדי לא לתקוע את הסרט.

אם אתה צריך עזרה עם ההגדרות אני יכול לסייע לך, שלח ה"פ במידת הצורך.

פורסם

תודה.

כמו שכתבתי. הצלחתי לשתף ספריות מהמחשב הנייד בטלויזיה, בעזרת תוכנת הTVERSITY. אך אני מעוניין יותר להפעיל את התוכנה המסויימת POPCORN TIME או משהו דומה על המחשב הנייד ופשוט להזרים את התוכן לטלויזייה.

פורסם

זה לא ממש אפשרי, מה שאתה רוצה זה לשקף את המסך של המחשב לטלויזיה. זה כן אפשרי באמצעות רכישה נוספת של משדר ומקלט HDMI, אבל זה עניין יקר ודי לא פרקטי. מה שעדיף לעשות זה פשוט לקנות סטרימר שמריץ XBMC ולעזוב את המחשב בשקט. XBMC יודע לנגן תוכן בדומה לPOPCORN TIME ישירות מהאינטרנט באמצעות תוספים כמו GENESIS/PULSAR/XBMCTORRENT. החל מ-50$ (איזה בדיוק זה כבר נושא בפני עצמו).

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תוכן חדש...