Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4248 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה ערב טוב

מי שלא שמע חדשות היה היום בבוקר סופת ברד בחיפה (בקריות) בגודל של כדורי טניס !

קמתי בבוקר ברשותי הונדה אקורד שמורה מאוד מודל 2010 צבע כסוף

אני מגיע לרכב וחשכו עיניי, אין חלק ברכב שלא נמעך על ידי הברד, יש לציין שעד היום לא היה לי שום תאונה עם הרכב.

מכסה מנוע, גג, מכסה תא מטען כנפיים ו2 דלתות כולם עם מעיכות ברורות של הברד.

אחרי כמה רגעים של הלם, יצרתי קשר עם חברת הביטוח שלי, וראיתי לשמחתי בפוליסה כי הרכב מכוסה מנזק של ברד.

הגעתי למוסך המורשה של הונדה בחיפה -ארז פרטיות וכבר הגיע גם שמאי רכב,

התבשרתי כי אני הלקוח ה10 היום עם אותו נזק

מנהל הפחחות במוסך וכן השמאי אמרו כי הנזק לרכב הוא גדול וצריך לעשות לכל הרכב פחחות וצבע, מלבד 2 דלתות והפגושים שלא ספגו נזק ברור.

העלות המשוערת ללא הערכת שמאי עדיין היא כ10 אלף שח לפני מעמ.

ירידת ערך הערכה כ7-10 אחוז

הרכב כרגע במוסך, השאלה האם באמת העלות היא סבירה או שמנסים לחסוך פה על חשבוני אמרו לי כי אם הרכב היה בן שנה הוא היה עובר תיקון וצבע לכל הרכב ללא יוצא מן הכלל.

האם הירידת ערך הגיונית? על הדרך שהייתי במוסך הגיע שמאי פרטי ואמר לי כי שווה להתייעץ עימו בעלות סבירה ולקבל חוות דעת שניה כי לא תמיד אומרים לי את כל האמת.

אני חושש בעיקר כי לא אוכל למכור את הרכב בעתיד בגלל הנזק לכולו, וכן שיהיה הבדלי צבע ברורים בין 2 הדלתות הפגושים ושאר הרכב.

מה דעתכם עליי לעשות? סהכ לפני זה הרכב היה במצב יותר ממעולה, לא עבר תאונות, ק"מ נמוך מאוד 45 אלף ל4 שנים

כמובן שיש גם את עניין השתתפות העצמית שעולה כ2000 שח

אודה לכם מאוד איך להתקדם מפה..

פורסם

הרכב כרגע במוסך ממתין לדוח שמאי השאלה מה לעשות? PDR זה בסדר אבל זה באופן פרטי אני לא יוציא מהכיס שלי כרגע עשרת אלפים שח על תיקון.

• ספונסר פורום
פורסם (נערך)

לדעתי עשית טעות בכך שבחרת שמאי מחברת הביטוח .

תמיד יש לבחור שמאי פרטי שרואה ושומר על האינטרס שלך כלקוח שלו .

לעינין י.ע

שלח אלי את חוות דעת השמאי כולל תמונות הנזק והמהלך תיקון אבדוק ואגיד לך מה גובה י.ע שנגרמה לרכב .

צור איתי קשר טלפוני 0546999223 אלי אמרן שמאי רכב .אנסה לעזור לך ללא התחיבות מצידך .

שוב אני חוזר . לכל משתמשי הפורום ובכלל .

מעורבים בתאונה . בחרו שמאי רכב פרטי ...

​אני לשרותכם ללא התחיבות מצידכם ,לבחור בי כשמאי מטעמכם .

עריכה אחרונה על ידי אלי אמרן

אלי אמרן - שמאי רכב 054-6999223

• ספונסר פורום
פורסם

בוודאי שיש לעדכן את סוכן הביטוח במקרה של תאונה או נזקי טבע .

סוכן הביטוח יציע טיפול ע"י שמאי מרשימת חברת הביטוח ,ויסביר כי התיק יעבור יותר בקלות .

אבל לא יגיד שמראש תקבלו פחות ממה שמגיע לכם ,ולכן יעבור התיק בקלות ( חיסכון תמיד עובר בקלות ,רק תלוי על חשבון מי ) .

לסיכום :

אין מניעה או ניסיון לא לשתף את סוכן הביטוח או את חברת הביטוח ,להפך חובה להודיע ,ולשתף פעולה .

רק שימו לב לשמור על האינטרסים שלכם ,ומי שיעשה זאת הכי טוב הוא שמאי רכב פרטי שאתם בחרתם ,ולא מרשימת חברת הביטוח .

המון משתמשים מתקשרים להתיעץ איתי וללא התחיבות מצידם ,הבעיה שהם לפעמים מגיעים קצת האיחור .

אלי אמרן שמאי רכב פרטי 0546999223

פורסם
הרכב כרגע במוסך ממתין לדוח שמאי השאלה מה לעשות? PDR זה בסדר אבל זה באופן פרטי אני לא יוציא מהכיס שלי כרגע עשרת אלפים שח על תיקון.

תבדוק עם חברת הביטוח שלך האם מבצעים תיקונים לדוגמא באוטו פיקס הרצליה, אני יודע שיש לפחות 2 חברות שמבצעות את התיקונים של מבוטחיהם אצלם. הייתרון שלמשל אצלם יש את המכשור המתאים לטיפול בפגיעות פח כתוצאה מברד ולא מבצעים לך תיקון פחחות וצביעה מחדש - פעולה שעושים הפחחים הרגילים, מה שמעלה את אחוז ירידת הערך למכונית.

תבדוק את העניינים.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם
לדעתי עשית טעות בכך שבחרת שמאי מחברת הביטוח .

תמיד יש לבחור שמאי פרטי שרואה ושומר על האינטרס שלך כלקוח שלו .

לעינין י.ע

שלח אלי את חוות דעת השמאי כולל תמונות הנזק והמהלך תיקון אבדוק ואגיד לך מה גובה י.ע שנגרמה לרכב .

צור איתי קשר טלפוני 0546999223 אלי אמרן שמאי רכב .אנסה לעזור לך ללא התחיבות מצידך .

שוב אני חוזר . לכל משתמשי הפורום ובכלל .

מעורבים בתאונה . בחרו שמאי רכב פרטי ...

​אני לשרותכם ללא התחיבות מצידכם ,לבחור בי כשמאי מטעמכם .

אלי אחי עוד הפעם אתה מלין על כל השמאים !!!!!!

פורסם
אלי אחי עוד הפעם אתה מלין על כל השמאים !!!!!!

זה פשוט. לכל אדם יש אינטרס. אם השמאי מקבל תשלום מחברת הביטוח, היא האינטרס שלו. הוא הרי לא ירצה מכתב פיטורים בגלל שהוא קובע פיצויים גבוהים מדי.

• ספונסר פורום
פורסם (נערך)

אריק למרות שאתה שמאי ביטוח . ואנחנו מכירים .

אז אתה מסכים עם מה שאני חושב,לפי מה שאתה כותב , השאלה היא למה בכלל שיהיה אינטרס לשמאי רכב .תפקידו להעריך את הנזק .

שמאי רכב התחייב אם קבלת התעודה וכן כתוב בצו הפיקוח כי יעשה השמאי את מלאכתו ללא משוא פנים .

שמאי לא צריך לקבוע פיצוי גבוה ממה שמגיע , חברות הביטוח חייבות לכבד כל הערכת נזק הערוכה ע"י שמאי מוסמך ,כמובן שומה אמיתית והיגיונית .

אין צורך ללכת נגד הזרם .

העינין הוא שאין גבולות . יושבים בקרים ומסלקי תביעות וישנם כאילה שהם בגדר חותמת גומי עבור חברת הביטוח שתפקידם הוא אחד ,להפחית את הנזק ולא משנה איך ,ומה יכתבו העיקר להקטין . וזה גורם לנזק עתידי לבעל הרכב ולא מדובר רק בנושא ירידת ערך הרכב.

גרוע מכך ישנם שמאים שתפקידם לערוך חוות דעת נגדית ( בושה ) אני מתבייש לקרוא חלק מחוות דעת נגדיות , שמאים שמקבלים כסף כדי להפחית את גובה הנזקים ,כאילה שחושבים שהם הכל יודעים ,כבר הוכחתי לכמה מהם עד כמה הם מטומטמים ולא יודעים את מלאכתם ,ויותר מכך לא מבינים את פעולת מנוע הרכב ,מרכב מתלים וכו , וישנם בדרך עוד כמה .

על אחד מהם אכתוב כאן בפורום שיסתיים ההיליך המשפטי .

ואני לא מלין על אף שמאי ,או קבוצה כזו או אחרת . אני בעד לטפל בבעל הרכב כאילו הרכב שלך נפגע ,תן שרות ,תענה לשאלות של בעל הרכב ,הרחב את ידיעותיו בהליכי תיקון הרכב ,תן העתק מחוות הדעת גם לבעל הרכב שהרי זה רכושו שלו .

גם כך במדינה הזו דופקים אותך לאן שתלך ,בנקים ,משכנתאות ,מיסוי כבד על רכבים ,פרמיות לחברות הביטוח ,ואפילו במרכזי הקניות .

לפחות בואו אנחנו שאמורים להיות אמתיים ולפעול להשבת המצב לקדמות במקרא של תאונה וככל האפשר .

לפחות אנחנו נפעל מתוך אינטרס של פיצוי הולם לבעל הרכב ,וכן לשמור על האינטרס השוויוני בין חברת הביטוח למבוטח ,או צד ג' בעל הרכב .

שוב אני חוזר אין רצוני בכל הרשום כאן בפורום בכל השרשורים בהם אני כותב ,כדי לחבל ביחסי חברות הביטוח השמאים ובעלי הרכב .

אני מאמין שיש לבחור שמאי רכב פרטי .

כמו שלא תלך לבית משפט עם עורך הדין של מי שאותו אתה תובע .

גם במקרה של תאונה קח בעל מקצוע שיהיה העניים שלך מול חברת הביטוח ,ומול המוסך המתקן ולא משנה אם בהסדר או לו .

שיהיה שבת שלום לכולם .

עריכה אחרונה על ידי אלי אמרן

• ספונסר פורום
פורסם

אגב לעינין אוטו פיקס בהרצליה זה נכון מוסך שעושה עבודה נפלאה ,עם מכשור מתאים .

• תוכן חדש...