Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4227 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

רציתי לדעת האם שלילת רישיון נמחקת מהמחשבים המשטרתיים ושל משרד הרישוי אם כן מתי?

תודה על העזרה.

פורסם

לא במחשב המשטרתי שזה מה שרואה השוטר שתופס אותך או השופט אחרי שהכריע את דינך וצריך לגזור כרגע את העונש עליך.

במחשב של משרד הרישוי זה מתבטל אחרי שסיימת את השלילה, ובאת לחדש את רשיונך.

הנקודות נשארות!!

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
לא במחשב המשטרתי שזה מה שרואה השוטר שתופס אותך או השופט אחרי שהכריע את דינך וצריך לגזור כרגע את העונש עליך.

במחשב של משרד הרישוי זה מתבטל אחרי שסיימת את השלילה, ובאת לחדש את רשיונך.

הנקודות נשארות!!

אני פשוט מתחיל שבוע הבא שלילה של 85 יום.

ויגוע לי שאחרי שבע שנים קיים חוק התיישנות האם זה נמחק במחשב המשטרתי?

פורסם

בגליון העבירות שלי יש עבירות מלפני 40 שנה .

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
שום דבר לא נימחק במחשב, לא במשטרה ולא במשרד הרישוי.

הנקודות לא נימחקות הן פשוט מתרחקות ממך כלומר כל עבירת תנועה שיש בגינה ניקוד מתרחקת ממך לאחר שנתיים.

מה זה נקרא שהנקודות מתרחקות אחרי שנתיים? הן לא נספרות יותר ?

נוסע בפריוס 2008

פורסם
מה זה נקרא שהנקודות מתרחקות אחרי שנתיים? הן לא נספרות יותר ?

צבירת הניקוד זה שנתיים וארבע כלומר אם לצורך הענין קיבלת דוח על חגורה שזה 6 נקודות ובמשך שנתיים לא קיבלת אותה עבירה פשוט זה לא ניספר ומתרחק ממך

פורסם
אז מה זה משנה אם זה נשאר במחשב ? אם הן לא נספרות יותר אז מבחינתי זה כאילו שהן מחוקות, נכון ?

זה לא משפיע עליך בכלום, כל עברות התנועה שלך ממתי שהוצאת רשיון נירשם כמו שכתב ישה בתגובה, מה שמשחק תפקיד עיקרי זה הניקוד שכמו שכתבתי לך מתרחקות ממך,

פורסם

כאשר תתייצב לא עליך לפני שופט, ואחרי שתימצא אשם לפני גזר הדין הוא יחזה בכל עברך הפלילי התעברותי וככל שיהיו יותר עבירות ככה יוחמר העונש

גם קצין משטרה שידון האם לשלול לך את הרשיון באופן מינהלי ( בעבירות מסויימות שתעבור כמו שכרות למשל ) יסתכל על אותו עבר.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

יש לי עבר קשה מאוד. אבל כבר יותר מעשר שנים שאני בגמילה מרפורטים. יגול להיות שמתישהו זה יחזור אלי?

נניח אתפס נוהג בשכרות, יש מצב שהשופט פותח את הגיליון הנורא שלי, למרות שכל העברות האלה בוצעו לפני יותר מעשר שנים וקובע שאני נהג מועד?

נוסע בפריוס 2008

פורסם (נערך)
זה לא משפיע עליך בכלום, כל עברות התנועה שלך ממתי שהוצאת רשיון נירשם כמו שכתב ישה בתגובה, מה שמשחק תפקיד עיקרי זה הניקוד שכמו שכתבתי לך מתרחקות ממך,

מזה מתרחק? לא נכון.

קודם כל כולם פה טועים שלילה במשרד הרישוי / מסוף המשטרה / מחשב הביטוחים לא נמחקת לעולם.

+נקודות גם הן לא נמחקות אך לכל נקודות יש תוקף של שנתיים.

אסור לך לעבור את ה12 בשנתיים עברת ? שלילה/נהיגה מונעת.

לא עברת 12 נקודות ב 12? הן מתבטלות ואין לך עונש מוסף למה שכבר קיבלת עליהן אך הנקודות אף פעם לא נמחקות היסטורית הנהג נשמרת לעד.

מתבטל = לא תקף יותר אך קיים במערכת.

לדוגמא בשנה 1 עשית 6 נקודות בשנה 2 עשית 6 נקודות בשנה 3 עשית 6 נקודות .

כמה נקודות יש לך בסה"כ ? 12 נקודות תקפות , 6 לא תקפות [לא יכולים לעשות לך על זה כלום] , סה"כ 18 .

ההיסטורית נקודות לא תקפות הן עבור השופט שיסתכל על ההיסטוריה של הנהג ויחליט עם להחמיר איתו או לא.

שים לב יקירי "הגודל לא קובע" , אתה יכול לקבל גם 8 נקודות עם היסטוריה של 0 נקודות ולהשלל להרבה מאוד זמן [הכל תלוי בעבירה]

נדיר שסכום הנקודות ישלול אותך כי ברוב המיקרים העבירה עצמה כבר תשלול אותך .

ה"קאץ'" פה הוא שאם למשל נתפסת 40 מעל המותר בבינערוני עם הרפדה בנוי תקבל 10 נקודות ו 3 חודשי שלילה .

תשלם את חובתך למדינה ו3 חודשים לא תיהיה על הכביש [4 חודשים עם הפסילה מנהלית] + פסילה על תנאי [תקופה שהשופט קובע]

פסילה על תנאי = אם תתפס בגין אותה עברה שוב תפסל אוטמטית באותו העונש שהשופט גזר עליך.

אבל היופי פה שאתה יכול להיות גם ילד טוב ולא לנסוע מהר כדי שלא תשלל שוב בזמן הפסילה על תנאי ואופס פיספסת תמרור עצור [6 נקודות]

ואז בנוסף ל 10 נקודות הקודמות הגעת ל 16 נקודות .. תגיד שלום לנהיגה מונעת + שלילה/פסילה על תנאי/שניהם.

טבלת נקודות - רשימה חלקית

נהיגה בלי חגורת בטיחות- 6 נקודות

חציית צומת באור אדום- 10 נקודות

שימוש בנייד בזמן נסיעה- 4 נקודות

נסיעה ברמזור אדום-10 נקודות

נהיגה בזמן פסילה- 10 נקודות

רשיון הנהיגה פקע מעל ל-6 חודשים- 8 נקודות

מהירות מופרזת בדרך עירונית- מ21 ועד 30 קמ"ש- 8 נקודות

מהירות מופרזת בדרך לא עירונית- 41 קמ"ש מעל למותר- 10 נקודות

נהיגה בקלות ראש- 6 נקודות

אי ציות להוראות שוטר- 6 נקודות

אי עצירה לפני מפגש רכבת- 8 נקודות

פניית פרסה תוך סיכון עוברי דרך - 8 נקודות

נהיגה בשכרות- 10 נקודות

פחות מ-12 נקודות במשך שנתיים- מתבטלות

12 נקודות בשנתיים- קורס נהיגה מונעת ו/או פסילה

36 נקודות ומעלה- פסילה ל-3 חודשים

עריכה אחרונה על ידי LordJ
פורסם

ספרינג

כן תגיד לו שאתה בגמילה אז היית פרחח היום אתה שומר על החוק קלה כחמורה ומדובר במעידה , והנה גם חבשתי כיפה כדי להראות שאני ילד טוב ירושלים.

כן עשוי להשפיע

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...